• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Q10 kapszula 100db

Nyomtatás
Csz:1993-A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással. A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabodik!

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatássalSpeciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 530 Ft
Ár / kg
Leírás
 
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
 
A koenzim Q10 -a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek. A koenzim Q10 elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen. A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át. Szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladtával csökken. A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben! Megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet (ennek az anyagnak a természetes forrása - makréla, lazac, szardínia, marhaszív és máj),
 
 
Összetevők:
Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Q10 coenzym, zselatin, színezék ( titán – dioxid). 
 
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 
 
Az étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
ezért szükséges a pótlólagos szedése. A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással. A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik. Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, igen jó hatású szürkehályog kialakulása ellen. Erős antioxidáns, valamint segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek. Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben. 
 
Hatóanyag napi adagban:
 1 kapszula:  
Q10 coenzym: 10 mg  
Összes polifenol: 10 mg  
Ebbõl: flavonoid: 7 mg  
Resveratrol: 0,005 mg  
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél