• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Pvg kapszula 250db

Nyomtatás
Csz:1992-A gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is.
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár11 350 Ft
Ár / kg
Leírás
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint 2 kapszula/nap. Összetevők: Vörös szõlõ mag-héj liofilizált őrlemény, Kendermag őrlemény, Ganoderma Lucidum őrlemény, Zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), színezék, (titán-dioxid).
 
Hatóanyag napi adagban
1 kapszula :
 Aminosavak L-arginin 4,4 mg
 L-glutamin 6,2 mg  
L-asparigin 3,66 mg  
Poliszacharidok 30 mg  
C-vitamin 30 mg
RDA 37,5%
 Össz polifenol:- 8,3 mg
 Ebből flavonoid:- 5,83
 
 
 
PECSÉTVIASZGOMBA-Hatásterületei:
- Gyulladáscsökkentő - Koleszterinszint csökkentő - Antioxidáns hatású - Májvédő - Tumorgátló - Vércukorszint csökkentő - Légzéskönnyítő - Nyugtató - Fájdalomcsillapító (izület) - Álmatlanság - Krónikus hepatitisz - Krónikus szívbetegség Hatóanyag-csoportjai: - Poliszacharidok (immunrendszer erősítés, kemoterápia mellékhatásainak enyhítése) - Nukleotidok (trombózis megelőző hatás)
- Aminósavak, fehérjék (allergiás tünetek enyhítése, gyulladás csökkentés, sejtépítés) - Egyéb biológiailag aktív anyagok A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.
 
 
Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatása, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot. A gombának a különböző vírusok elleni hatásvizsgálata nagy intenzitással folyt és folyik világszerte. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Klinikai vizsgálatokban bizonyították, hogy két hónap alatt a gombaporból előállított extraktum hatására a cukorbetegségben (II. típusú) szenvedők vércukorszintje jelentősen csökkent és a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Gyulladásgátló hatása leginkább allergiás eredetű bőrgyulladás esetén érvényesül, de az egészséges bőr öregedését is gátolja. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. 
 
 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél