• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Prostacozink kapszula 100db

Nyomtatás
Csz:1996-A készítmény alkalmazása javasolt, a helytelen életmód, a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, az idősödéssel előre haladó prosztata működési zavarainak csökkentésére, prosztata adenocarcinóma (rosszindulatú daganat)kockázatainak,
Prostacozink kapszulaA prosztatarák tüneteit a mirigy megnagyobbodása miatti húgycsőelzáródás okozza.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 400 Ft
Ár / kg
Leírás

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

http://flavin7-termekpatika.hu/tarhely/flavin7/shop_termek/41051_3.jpg

A készítmény alkalmazása javasolt, a helytelen életmód, a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, az idősödéssel előre haladó prosztata működési zavarainak csökkentésére, prosztata adenocarcinóma (rosszindulatú daganat)kockázatainak,mellékhatásainak csökkentésére és az ezzel összefüggő merevedési problémák enyhítésére. 
 
 
Prosztata
A prosztata (dülmirigy) felnőtt férfiban kb. 20g tömegű, szelídgesztenye nagyságú szerv. A prosztata nagysága az életkorral arányosan fokozatosan növekszik. 
 
 
A prosztatarák tüneteit a mirigy megnagyobbodása miatti húgycsőelzáródás okozza. Ma a PSA (prosztata specifikus antigén) teszt segítségével sok esetben már a tünetek megjelenése előtt kimutatható a betegség. A rák kialakulásának oka ismeretlen, a jóindulatú prosztatamegnagyobbodással való összefüggés nem bizonyított. Elsősorban az idősebb férfiakat érintő betegségről van szó. A kórjóslat a felfedezés időpontjától nagyban függ. A kezelések következményeként súlyos szövődményként impotencia, vizeletinkontinencia alakulhat ki. 
 
 
A jóindulatú prosztata megnagyobbodás az idősebb férfiak egyik leggyakoribb betegsége, többnyire 45 év felett jelentkezik, Gyakorisága az életkorral együtt nő, a 80 év körüli férfiaknál gyakorisága a 80%-ot is elérheti. A felnőtt férfiak kb. 50%-a élete során legalább egyszer átesik prosztatagyulladáson. A prosztatagyulladás tünetei: alhasi, gáttáji, deréktáji fájdalmak, vizelési panaszok. Komolyabb probléma a prosztatarák kérdése. 
 
 
A férfiak daganatos halálozásának harmadik leggyakoribb oka a prosztatarák, pedig korai felismerés esetén jól kezelhető. Ehhez viszont rendszeres kontrollra kell járnunk, ugyanis a prosztata rák, a betegség korai stádiumában szinte te|jesen tünetmentes. 
 
A prosztatarák tünetei a prosztata tömegének növekedése, a húgycső összenyomása révén fellépő vizelési panaszok (gyakori vizelés, éjszakai vizelés, vizeletrekedés), a daganatnak a húgycsőbe vagy a húgyhólyagba történő betöréséből adódó tünetek (véres ondó ürítése, vérvizelés, húgycsővérzés), a daganat környezetre terjedése tompa gáti, keresztcsonttáji, deréktáji fájdalmakat okozhat, a felső húgyutak pangása, tágulata, a prosztatarák távoli áttéteinek tünetei (elsősorban a csontokat érintve fájdalmat okozhat, vagy váratlan csonttörések jöhetnek létre). 
 
 
Ahhoz, hogy megelőzzük a problémákat és továbbra is megőrizhessük prosztatánk egészségét, tartózkodnunk kell a zsíros ételektől, a hideg és alkoholos italoktól, kerüljük a stresszt, fogyasszunk sok zöldséget, paradicsomot, gránátalmát, gyümölcsöket, kurkumát, E-vitamint, szelént és cinket. 
 
 
Kutatási eredmény: 
Departmant of Urology, Affiliated Sixth People's Hosptial, Shanghai Jiaotong University, Shanghai, China. 
Kurkumin kemopreventív tulajdonsággal rendelkezik többféle rák esetén, de a molekuláris mechanizmusok, amelyek révén apoptózist indukál a rákos sejtek esetében és gátolja a rákos sejtek proliferációját, azaz szaporodását nem egyértelműen tisztázott. Prosztatarák sejtvonalon végzett kutatás a kurkumin hatásáról a sejtciklusban azzal az eredménnyel zárult, hogy a kurkumin ígéretes szer androgén-függő és androgén-független prosztata rák kezelésére egyaránt.
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél