• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

OLIMPIQ SXC 200% JUBILEUM 60-60db

Nyomtatás
C:2306.Késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival! DR: Delayed Release kapszulában.
DR kapszula a vékonybélben szívódik fel!A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása.
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár22 600 Ft
Ár / kg
Leírás
 
REGENERÁLJUK ÉS FIATALÍTSUK SZERVEINKET ŐSSEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL! 
Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival! 
DR: Delayed Release kapszulában.
A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása. 
 
 
 Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. 
Elértük hogy szervezetünk természetes úton több őssejtet termeljen, ezáltal saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. 
Ezek a kutatási eredmények rengeteg emberen segítettek, olyanokon is, akikről a hagyományos orvoslás már lemondott. 
 
 
Tény, hogy minél több multipotens őssejt kering a perifériás érhálózatunkban, annál jobb az egészségi állapotunk, mivel a csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes"megújulási" rendszerét. 
A tudósok megállapítása szerint harmincöt éves kor felett azért gyógyulunk egyre lassabban és nehézkesebben, mert szervezetünkben az őssejtek már nem képződnek olyan mértékben, mint fiatalabb korban. 
 
 
A keringő őssejtek száma azonban növelhető! 
 
 
A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják(Astragalus membranaceus.) 
Akészítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír. 
A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációs kapacitásunk. 
Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin" 
 
Összetevők: A kapszula: 
Hatóanyag napi adagban:1 kapsz 
Astragalus gyökér: 200mg 
Ebből-Astragalosidok: 1mg 
77 fajta jelentős polifenol, flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek. Radix Astragali, Astragalus membranaceus(Firsch) Bunge Astragalus Linu gyökér kivonat, zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi).
 
Összetevők:
Gyümölcsök:
Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznyehéj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder maghéj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli maghéj, szilva, vörösszőlőmag héj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Virágok:
Akácfavirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályvavirág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Magvak:
Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édeskömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszegmag, máriatövis mag, mustár mag, napraforgó mag, 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gyógyfüvek:
Aprobojtorjánfű, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvosi pemetefű, szamosfügefű.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fűszerek:
bazsalikom, levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriandermag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfüszeg virágbimbó.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gyökerek:
Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginzeng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Levelek:
Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Összetevők: B kapszula: 
Hatóanyag napi adagban:1 kapsz: 
Ganoderma Licidum: 50mg 
Koenzim Q10: 5mg 
Kendermag: 121,8mg 
L-karnitin: 70mg 
L-arginin: 3,2mg 
NADH: 10mg 
 
Összetétele: 
 
SXC: 
Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálást. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára . 
 
 
NADH: 
A sejtek"üzemanyagának" nevezett ATP szintetizálásában játszik kulcsszerepet, úgy hogy a NADH metabólizmusa során három ATP molekula keletkezik. Az ATP mennyisége adja az erőt az összes emberi sejtünknek! A fizikai erőnk, a gondolkodásunk, az emésztésünk, a külvilág érzékelése, egyszóval minden ami vagyunk azt biológiai értelemben a sejtjeinkben termelődő ATP molekuláknak köszönhetjük. 
 
 
ATRAGALUS: 
A kromoszómák stabilitásáért (egyben a sejtek élettartamáért) felelős Telomer-régiók védelmét biztosítja a természetes (Astragalus membranaceus) telomeráz aktivitás növelésével. 
Eredményeként a testünk által szabályozott sejtosztódások száma növelhető, ami az öregedés lassulását vonhatja maga után. 
 
 
FLAVONOIDOK: 
Védik a sejteket a szabad gyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre. 
 
 
DR caps DR: Delayed Release kapszulában. 
A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása.
 
 
   
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél