• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin7 Artemisinin 30db

Nyomtatás
Cikksz:2052.A maláriaellenes artesunate szintén hatásos a
Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált,
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár9 000 Ft
Ár / kg
Leírás
Hármas hatásmechanizmus: Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét. 
Fokozza a vizsgált sejtvonal (A549) sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt! 
Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas.
 
A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja. 
Mellékhatásoktól mentes! 
 
Artemisinin: A várható életkor megemelkedésével olyan betegségek kerültek a vezető halálozási okok élére, mint az érrendszeri betegségek, vagy a második helyen szereplő rákos megbetegedések. 
 
Hazánkban 2012-ben több mint 33 ezer ember halt meg rosszindulatú daganatok következtében. 
A nemek tekintetében eltérő daganattípusok alakulnak ki, ám kijelenthetjük, hogy a tüdőrák tehető felelőssé a legtöbb daganatos beteg haláláért. 
A genetikánk, a táplálkozásunk, élőhelyünk, életmódunk komoly befolyással bír egészségi állapotunk alakulásában. 
A szakértők becslése szerint 2030-ra a daganatos megbetegedések száma 26 millióra nő világszerte, és évente 11,5 millió rák okozta haláleset várható. 
A daganat kialakulása sok esetben megelőzhető néhány étkezés és életmódbeli változás bevezetésével. 
 
Világszerte számtalan laboratóriumban foglalkoznak a krónikus betegségek kezelésének, gyógyításának lehetőségeivel. 
Köztudott tény, hogy a gyógyszerek legtöbbje rendelkezik mellékhatásokkal, amelyeket gyakran más gyógyszerekkel próbálunk ellensúlyozni. 
A naturális medicina ismét segítségünkre sietett egy ősi malária ellenes növénnyel és kivonatával. 
Ez az életmentő növény az egynyári üröm (Artemisia annua) és érdekes rákos sejteket elpusztító hatóanyaga az Artemisinin. 
 
Hogy mi a hatásmechanizmus és milyen bizonyítékokkal rendelkezik az orvostudomány? 
Választ kapunk minden kérdésünkre, de előtte tekintsük át milyen elterjedt betegségek kezelésére ajánlható ez a rákölő vegyület. 
Első helyen a tüdőrák: a tüdőrák a tüdő szövetéből kiinduló korlátlan osztódási képességgel bíró kóros sejtszaporulat, rosszindulatú daganat. 
A folyamat áttét (metasztázis) képzéséhez is vezethet, amely alatt az abnormális tüdőszövetnek más szervekben való megjelenését és burjánzását lehet érteni. 
 
A tüdőrákok többsége a tüdő epitheliális szövetéből, azaz hámszövetéből származik. 
A betegség évente 1,3 millió ember halálát okozza világszerte. Magyarországon mind férfiak, mind nők között a tüdőrák képezi a vezető daganatos halálokot, férfiak körében 5763, nőknél 3133 halálesetet okozva 2012-ben. 
Az új megbetegedések száma 2011-ben férfiak között 6734 volt, (leggyakoribb férfi rosszindulatú daganat), nőknél pedig 4175 (3. leggyakoribb női rosszindulatú daganat). Incidenciáját és mortalitását tekintve a tüdőrák a legelterjedtebb daganatféleség a világon. 
 
A statisztikák szerint a tüdőrák 50 év felett, korábban vagy jelenleg is aktívan dohányzó személyekben alakul ki a leggyakrabban és a legelső helyet foglalja el a halállal végződő daganatos megbetegedések között. 
Habár a nyugati országokban a halálozás aránya csökken a férfi lakosság körében ez nem mondható el a női populációról, köszönhetően a dohányzás egyre nagyobb elterjedésének e csoporton belül. 
Ez többek között a dohánygyárak sikeres kampányának is köszönhető, akik az 1970-es évek óta előszeretettel célozzák meg a női fogyasztói réteget (light és hosszú cigaretták). 
A tüdőrák leggyakoribb tünete a rövid, nehézkes légzés, a gyakori köhögés (néha vérköpéssel kísérve), illetve a testsúly csökkenése. Nem minden tüdőrák alakul ki dohányzás miatt, de a passzív dohányzás, mint kiváltó tényező egyre inkább előtérbe kerül, ami megelőző intézkedések meghozatalára serkenti a kormányokat a nem dohányzók védelmében.
 A gépkocsik, gyárak és erőművek által kibocsátott szennyeződés szintén jelentős rizikófaktornak bizonyul.
 
Nettó tömeg:
65 g (100 db x 650 mg).
 
Összetevők:
Artemisinin absinthium hajtás kivonat, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin, titán-dioxid.
 
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:
1 kapszula:  
Artemisinin: 294 mg  
Össz polifenol: 16,6 mg +- 10%  
ebből: -flavonoid 11,6 mg  
ebből: -rezveratrol 0,008 mg  
 
Felhasználási javaslat:
- 2 x1 kapszula/nap.
A készítményt javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.
 
Kiszerelések:
- 30 db kapszula, 100 db kapszula.
A termékhez vas szedése javasolt!
 
 
Tudományos publikációk:
1. Biomérnöki részleg, University of Washington, Seattle, USA
2. Vivekanand Kórház, Pallavpuram, Meerut, U.P., India
Esettanulmány egy artezunáttal (az artemisinin félszintetikus származéka) kezelt gége laphámrákról
Jelen tanulmány egy gége laphám rákban szenvedő beteg vízben oldódó artemisinin analog-gal, artezunáttal történő kezelését írja le. Az artezunát egy újfajta rákellenes gyógyszer, bizonyított eredményekkel a rákos sejtek elpusztításában. A páciensnek kilenc hónapon keresztül artezunát injekciókat és tablettákat adtunk be. Két hónapos kezelést követően a daganat jelentős mértékben (70%-kal) összehúzódott. Mindent egybevéve, a beteg artezunáttal történő kezelése kedvező hatással volt mind a beteg életének meghosszabbítására, mind életminőségének javítására. Az artemisinin és analogjai ígéretesek a rákterápiában.
Kulcsszavak: gége daganatok, carcinoma, laphám sejt, malária elleni készítmények.
Onkológiai Archivum 2002,10(4) 279-280 ˆ2002 Onkológiai Intézet, Sremska Kamenica, Jugoszlávia
 
Bevezetés:
A rákfajták megközelítőleg egy százaléka ered a gégéből és a fej- és nyaki carcinomák 45%-át teszi ki a gégerák (1). A gégerákok többsége laphám sejt carcinoma. A gégerákos esetek többsége 50 évnél idősebb férfiaknál fordul elő. Gyakran az erős dohányzással és az alkoholfogyasztással hozzák összefüggésbe. A gégerákos betegeknél a leggyakrabban alkalmazott kezelési eljárás a sugárterápia, a sebészeti beavatkozás és a kemoterápia.
Ebben az esettanulmányban egy, a gégerák kezelésében megvalósított új terápiát mutatunk be, melynek során artezunátot - ami a maláriaellenes gyógyszernek, az artemisinnek egy analógja - alkalmaztunk. Az artemisinin egy szeszkviterpén lakton, amelyet az Artemisia annua L. (édes/egynyári üröm) nevű növényből vontunk ki. Az artemisinin molekula endoperoxide hidat tartalmaz, amely reakcióba lép a vas atommolekulával, hogy szabad gyököket hozzon létre (2), amelyek makro molekuláris károsodásokat és sejthalált okoznak. Mivel a rákos sejtek esetében lényegesen magasabb a vas beáramlás a transzferrin receptor mechanizmuson keresztül, ezért sokkal fogékonyabbak az artemisinin sejtölő hatására. Az artemisinin analog rákellenes képességét in vitro körülmények között tanulmányozva ígéretes eredményekre jutottunk (3, 4). Ez a tanulmány az első az artemisinin-nek, mint embereken történő rákellenes terápiának az alkalmazását tekintve.
 
Esettanulmány:
Egy hetvenkét éves vegetáriánus férfit, hosszú dohányrágási és dohányzási háttérrel, vettünk fel a Vivekanand Kórházba (Meerut, India), 2000. december 15.-én. A beteg egyre növekvő rekedtségre, étvágy- és súlycsökkenésre panaszkodott az elmúlt nyolc hónap során. Az elmúlt hat hónapban visszatérő nehézségeket tapasztalt a szilárd étel nyelése terén, ami az idők során növekedett. Négy hónappal azt megelőzően, hogy felkereste volna a klinikát, a beteg fájdalmat észlelt a jobb fülében. A fájdalom szúró jellegű volt, közepes erősségű és szakaszos, kisugárzás nélkül. Két hónappal felvételét megelőzően, fájdalmat észlelt a nyak jobb oldalán az állkapocs alatt. A fájdalom enyhe intenzitású volt, szakaszos és kisugárzás nélküli. Felvételét megelőzően 15 nappal a beteg képtelen volt élelmet lenyelni. Mihelyt szilárd élelmet vett magához, köhögési reflex kíséretében azonnal kihányta. A hányadékban vérnyomok voltak találhatók. A felvétel napján a beteg a következő tüneteket mutatta: 1) szilárd táplálék esetében

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél