• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Elektro vitamin - Vas+C-vitamin 60db

Nyomtatás
Csz:1956-A készítmény fogyasztása javasolt vashiányos vérszegénység kialakulása esetén, mivel a vörös vérsejtekben központi helyet elfoglaló oxigénszállító vas beépülését fokozottan elősegíti a C-vitamin állandó jelenléte a szervezetben.
Elektro vitaminElektro vitamin Vas + C
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 900 Ft
Ár / kg
Leírás

Elektronitok-Szabó László hatóanyagkutató írása

 
ELEKTRO VITAMIN. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb). 
 
A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. 
 
Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk. 
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb. 
 
 
Elektro vitamin Vas+C-vitamin: (Hatóanyagok 1 kapszulában:
vas: 7 mg,
C-vitamin: 100 mg,
klorid: 35,6 mg,
folsav: 100 ug,
össz polifenol: 4,9 mg,
ebből flavonoid: 3,4,
resveratrol: 0,002 mg) 
 
Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani. 
 
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot. 
Forgalmazó: Unicornis Trade Kft. 3300 Eger. 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél