• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Elektro vitamin - Cr+L-carnitine 60db

Nyomtatás
Csz:1959-Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Krom,+ L carnitine Speciális gyógyászati tápszer!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 500 Ft
Ár / kg
Leírás
 Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
 
KRÓM+L-KARNITIN 
A készítmény alkalmazása javasolt nem megfelelő táplálkozás, életmód vagy betegség miatt kialakult elhízás, fehérje-, zsír és a szénhidrát anyagcsere zavarok esetén, a testzsír energiává alakítására. 
 
ELEKTRO VITAMIN. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb). 
 
A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. 
Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk. 
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél