• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Elektro vitamin - Ca+Ester C 60db

Nyomtatás
Csz:1958-Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb).
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!A speciális gyógyászati célra szánt tápszer
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 100 Ft
Ár / kg
Leírás
Speciális gyógyászati tápszer!
 
KALCIUM + ESZTER C 
A Készítmény fogyasztása javasolt abban az esetben amikor a C-vitamin fogyasztás révén gyomorirritáció lép fel és az ebből fakadó C-vitamin bevitel elmaradása miatt vitaminhiány alakul ki. 
A kalcium kapcsolódású aszkorbinsav kíméli a gyomrot és biztosítja a legyengült szervezet felépülését. Így a kalcium és a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és a csontok, porcok szerkezetének javításához.
 
ELEKTRO VITAMIN. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb). 
A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. 
 
Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk. 
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb. 
Forgalmazó: Unicornis Trade Kft. 3300 Eger. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél