• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Artemisinin Specialized 30db

Nyomtatás
Csz:2050-Az artemisinin az egynyári üröm /artemisia annua/ hatóanyaga. Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták kínában. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek.
 Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták kinában. Az artemisinin az egynyári üröm /artemisia annua/ hatóanyaga.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár8 500 Ft
Ár / kg
Leírás

http://medpublics.com/hu

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat meg jeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)  

SPECIÁLIS GYÓGYÁSZATRA SZÁNT TÁPSZER! 
QR CODE 
 
Az artemisinin az egynyári üröm /artemisia annua/ hatóanyaga. Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták kínában. hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Az Artemisininről a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény hatásos a rák elleni küzdelemben. 
 
 
Javasolt fogyasztás: 2x1 kapszula/nap 
Két étkezés között bő vízzel meginni. 
 
Javasolt a vas készítmény fogyasztása a termékhez
Keresd- Flavitamin Vas 60db
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél