• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Allicin SPECIALIZED 100db

Nyomtatás
Csz:2096-Speciális gyógyászati célra szánt tápszer! Az Allicin célzott hatása. Legújabb kutatási eredmények! Az allicin vastagbél-daganat ellenes hatása. Az allicin májdaganat ellenes hatása.
DR kapszula a vastagbélben oldódik, szívódik fel.Allicin Specialized- DR kapszula a vastagbélben oldódik
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár12 900 Ft
Ár / kg
Leírás
Ebben a tanulmányban az allicin hatását és hatásmechanizmusát vizsgáltuk vastagbélrák sejtproliferációra HCT-116, LS 174T, HT-29, és a Caco-2 sejtvonalak esetén. A gén vizsgálat azt mutatta, hogy az allicin segíti az Nrf2 genetikai út transzaktivitását. 
Ez az útvonal szabályozza olyan fontos molekulák termelését, mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD), mely a szervezetünk által előállított antioxidáns enzim. 
 
A vizsgálat eredménye szerint az allicin jelentős gátoló hatással van a HCT-116 profilerációs kapacitására. Az eredmények arra engednek következtetni, hogy az allicin apoptózist indukál a vastagbélrákos sejtekben úgy hogy aktiválja a Nrf2 genetikai út müködését. 
 
Az allicin májdaganat ellenes hatása. 
A hepatocelluláris karcinóma a májból kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, mely világszerte a nyolcadik leggyakoribb tumor és legtöbbször valamilyen krónikus májbetegséget követően alakul ki. 
Ebben a vizsgálatban, az allicin hatását vizsgáltuk az autofágia (citoplazmikus sejthalál) bekövetkezésével kapcsolatban, humán máj rákos Hep G2 sejtekkel. 
Eredményeink azt mutatják, hogy az allicin elősegíti a citoplazmikus sejthalált és gátolja a sejtek életképességét hepatocelluláris karcinoma sejtvonalon. összefoglalva, az allicin nagy potenciálú kemopreventív anyag a májrák megelőzésében. 
Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy az allicin csak ott fejtse ki hatását ahol a legnagyobb szükség van rá! 
 
A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. 
A késleltetett felszívódású kapszulában az allicin, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusba fejti ki hatását. 
Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen. 
Növényi alapú, vegetáriánus kapszula. 
Továbbfejlesztett stabilizált nevesség érzékenység. 
Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk. 
A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. 
 
A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni. 
 
Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 
Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. 
 
Forgalmazó: Unicornis Trade Kft. 3300 Eger.
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél