• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Rezveratrol + Q10 folsavval

Nyomtatás
C:2139.Folsav szerepet játszik a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében, szükséges továbbá a gyomor-bélrendszer épségéhez és a szájnyálkahártya épségéhez is.
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, egy erős antioxidáns hatású A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, egy erős antioxidáns hatású polifenolszerű vegyület
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 900 Ft
Ár / kg
Leírás

Folsav szerepet játszik a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében, szükséges továbbá a gyomor-bélrendszer épségéhez és a szájnyálkahártya épségéhez is.

 
A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de mindig megfelelő mennyiségben! 
A szervezet 30 éves kor után egyre kebésbé képes saját maga előállítani, pótlását kívülről kell fedezni, mert táplálkozással lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet. 
 
A Q10 természetes forrásai: makréla, lazac, szardínia, marhaszív, és máj. 

 

Kutatások során megállapítást nyert, hogy a folsav hiány valamint a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát jelentő, emelkedett homocisztein szint között egyértelmű összefüggés van. 
 
Az egészséges ember mintegy 5-15mg folsavat raktároz a szervezetében. 
Legjobb természetes folsav forrás a máj, a leveles zöldségek (különösen a paraj), a gyümölcsök, és az élesztő. 
 
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, egy erős antioxidáns hatású polifenolszerű vegyület, megtalálható a vörös szőlőhéjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a japán ártéri keserűfűben is (Ppolygonum cupidatum). 
A rezveratrol a növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye. 
 
Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát, zsír anyagcserére is. 
Állatkísérletekben azt is megfigyelték, hogy a "művileg" kiváltott infarktus miatt elhalt szívizomterület jóval kisebb lesz rezveratrol kezelés hatására. 
 
Naponta: 1 kapszula
                                            

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél