• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Rezveratrol kapszula 250db

Nyomtatás
C:426.Antioxidáns flavonoidok a vérkeringés fokozására, az érfal és a bőr állapotának védelmére.
Antioxidáns flavonoidok a vérkeringés fokozására, az érfal és a bőr állapotának védelmére!Antioxidáns flavonoidok a vérkeringés fokozására!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár10 240 Ft
Ár / kg
Leírás
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum). 
A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol. 
A kapszula az alkalmazott extrakciós eljárás révén nagy tisztaságban (95-98%) tartalmazza. 
Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is. 
Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvezõ és rákellenes hatásait. 
Ajánljuk főleg azoknak, akik szívük és érrendszerük egészségét rezveratrol fogyasztással szeretnék támogatni.
 
Antioxidáns flavonoidok a vérkeringés fokozására, az érfal és a bőr állapotának védelmére!
 
A Rezveratrol (resveratrol) és Kvercetin (quercetin) a szőlőben és vörösborban megtalálható jótékony hatású antioxidáns molekulák. Napjainkban jelentős számban fordulnak elő a szívvel és érrendszerrel kapcsolatos problémák. A rezveratrol és a flavonoid molekulák folyamatos használata segít megőrizni az erek és kapillárisok rugalmasságát, érfallazító hatásúak, védenek a magas koleszterinszint káros hatásai ellen, és csökkenthetik a szív vérkeringési zavarának előfordulási esélyeit  
 
"Francia paradoxon" - Elemzőknek föltűnt, hogy bár a franciák étrendje nagyon hasonló a magyarokéhoz, náluk a szív- és érrendszeri problémák jóval kisebb arányban jelentkeznek. Valószínűsítik, hogy ennek oka a franciák rendszeres vörösbor-fogyasztásában keresendő, és a dél-francia vörösborokban található rezveratrolnak és kvercetinnek köszönhető a jótékony hatás. (A különbség másik okát a kutatók a rendszeresen sajtfogyasztás K2-vitamin tartalmának tulajdonítják.) A vörösborból azonban több litert kellene fogyasztanunk, hogy megfelelő adag rezveratrolhoz jussunk.
 
                                 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél