• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

OLIMPIQ SXC Jubileum 250% 240-240 db

Nyomtatás
Cikkszám:2311.REGENERÁLJUK ÉS FIATALÍTSUK SZERVEINKET ŐSSEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL!
Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival! A keringő őssejtek száma növelhető!
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár79 800 Ft
Ár / kg
Leírás
REGENERÁLJUK ÉS FIATALÍTSUK SZERVEINKET ŐSSEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL! 
Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival! 
DR: Delayed Release kapszulában.
A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása. 
 
 
 Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. 
Elértük hogy szervezetünk természetes úton több őssejtet termeljen, ezáltal saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. 
Ezek a kutatási eredmények rengeteg emberen segítettek, olyanokon is, akikről a hagyományos orvoslás már lemondott. 
 
 
Tény, hogy minél több multipotens őssejt kering a perifériás érhálózatunkban, annál jobb az egészségi állapotunk, mivel a csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes"megújulási" rendszerét. 
A tudósok megállapítása szerint harmincöt éves kor felett azért gyógyulunk egyre lassabban és nehézkesebben, mert szervezetünkben az őssejtek már nem képződnek olyan mértékben, mint fiatalabb korban. 
 
 
A keringő őssejtek száma azonban növelhető! 
 
 
A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják(Astragalus membranaceus.) 
Akészítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír. 
A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációs kapacitásunk. 
Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin" 
 
DR caps DR: Delayed Release kapszulában. 
A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása.
 
Összetétele: 
 
SXC: 
Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálást. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára . 
 
NADH: 
A sejtek"üzemanyagának" nevezett ATP szintetizálásában játszik kulcsszerepet, úgy hogy a NADH metabólizmusa során három ATP molekula keletkezik. Az ATP mennyisége adja az erőt az összes emberi sejtünknek! A fizikai erőnk, a gondolkodásunk, az emésztésünk, a külvilág érzékelése, egyszóval minden ami vagyunk azt biológiai értelemben a sejtjeinkben termelődő ATP molekuláknak köszönhetjük. 
 
 
ATRAGALUS: 
A kromoszómák stabilitásáért (egyben a sejtek élettartamáért) felelős Telomer-régiók védelmét biztosítja a természetes (Astragalus membranaceus) telomeráz aktivitás növelésével. 
Eredményeként a testünk által szabályozott sejtosztódások száma növelhető, ami az öregedés lassulását vonhatja maga után. 
 
 
FLAVONOIDOK: 
Védik a sejteket a szabad gyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre. 
 
DR caps DR: Delayed Release kapszulában. 
A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása.
 
A kapszula:
Gyümölcs és növényi örleményeket tartalmazó étrend kiegészítő kapszula (240x600mg)nettó tömeg.
 
Összetevők: 77fajta jelentős polifenol flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek, Radix Astragali,Astragalus membranaceus, (Fisch)Bunge Astragalus Linn gyökér kivonat, zselatin,
 
Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula:
           Astragalus gyökér: 200mg
     Ebből: Astragalosidok: 1mg
 
Javasolt felhasználás: 1 kapszula valamint igény szerint napi 2-3x1 kapszula is fogyasztható
DR kapszula a vékonybélben szívódik fel.
 
B kapszula:
Kendermag szárított őrlemény, zselatin,(zselésítő anyagok: hipronellóz, gellángumi), L-karnitin, ganoderma lucidum szárított őrleménye, koenzim, klorofill, spirulina alga por, fucoidon szárított őrlemény.(barna alga kivonat) kukorica bajusz szárított őrleménye, lícium gyümölcs szárított őrlemény, NADH, L-arginin.
 
Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula:
                  Kendermag: 136,8mg
Gganoderma Lucidum: 60mg
                       L-karnitin: 70mg
                       L-arginin: 3,2mg
                       Koenzim Q10: 5mg
                       NADH: 15mg
 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél