• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Ösztro Balance kapszula 100db

Nyomtatás
C:1773.Növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért.
Természetes hormonpótlás!Természetes növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 790 Ft
Ár / kg
Leírás
IZOFLAVONOIDOK 
 
Természetes növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért. 
Az Ösztro Balance alapanyaga nem tartalmaz genetikailag módosított szóját, akár huzamos ideig, kockázat mentesen szedhető!
 
 
 FITÖOSZTROGÉNEK 
Az Izoflavonoidok és a lignanok nem hormonok, hanem olyan fitoösztrogének, amelyek hormonszerű hatásuknál fogva segíthetnek a menopauza időszakában fellépő kellemetlen tünetek enyhítésében. 
A "Változás kora" a hormonális egyensúly felborulása miatt legtöbbször különféle betegségeknek megjelenésének a kockázatával jár. 
Ezek közé tartoznak a csontritkulás, szív és érrendszeri betegségek, bizonyos daganatos megbetegedések. 
A fitoösztrogének egyik legjelentősebb hatása a menstruációs ciklus, meghosszabbításában, a menopause tüneteinek enyhítésében és az osteoporosis megelőzésében illetve csökkentésében rejlik. 
A Japán nők körében tapasztalható klimaxos tünetek, különösen a hőhullámok messze nem okoznak olyan komoly problémákat, mint az európai vagy amerikai népességben. Ezt a jelenséget a Japán nők fitoösztrogénben köztudottan gazdag étrendje magyarázhatja, mivel anyagcsere termékeikben mintegy 100-szor annyi izoflavon mérhető, mint az amerikai nőkében.
 
SZÓJABAB, LENMAG 
 
Az Izoflavonok elsősorban a hüvelyesekben, ezek közül is különösen nagy mennyiségben a szójababban, míg a lignanok a gabonafélékben, olajos magvakban, leginkább a lenmagban találhatók meg. 
 
A szója izoflavon hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához. 
A szója izoflavon segítheti a változó korral járó tünetek (pl.hőhullámok, izzadás)elviselését. 
 
A hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyeknél az egészséges csontrendszer megörzéséhez. 
 
A lenmag 35% zsiradékot tartalmaz, aminek 72%-a eszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Gazdag A,- B,- C,- D-és E-vitaminban. Omega3- zsírsav tartalmának szerepe van az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, mivel a telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér összes, és LDL koleszterin szintjét. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. 
 
A legtöbb növényi lignanoknak amellett, hogy vírus és baktérium ellenes hatásuk is van, kiemelkedő jelentőséggel fejtik ki pozitív tulajdonságaikat a bélrendszerben. 
 
 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél