• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Myco Crystal Süngomba kapszula 250db

Nyomtatás
Csz:1946-
Hericium-Cseppkőgomba-Süngomba.
A memória javításában fontos szerepet játszhat.
emésztőrendszer jobbátételéreEmésztőrendszer betegségei regenerálódásaira
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár10 950 Ft
Ár / kg
Leírás
 
 Alkalmazás / hatás: 
Emésztőrendszer betegségei: gyomorfekély, gyomorrák, reflux, Morbus Chron, Colitis ulcerosa 
Szellemi teljesítmény javítása – fokozása 
Alzheimer - demencia kór, Multiplex-skleroze betegségek kezelésére, az elhalt idegsejtek regenerálására egyik leghatásosabb gyógygomba-kivonat. 
A Hericium gyógygomba regenerálja az elhalt idegsejteket-ezért kifejezetten ajánlott - Demencia és Alzheimer betegség esetén- visszafordítani a betegségeket nem lehet,de megállítani a folyamatot lehetséges!! 
 
 
A Cseppkőgomba kiválóan alkalmas gyomorfekélyre, a bél fekélyes megbetegedésére, gyomor nyálkahártya gyulladásra, és sok más panasz kezelésére is. A Hericium olyan speciális polyszacharid tartalmú gyógygomba-készítmény, amely természetes módon támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.
A gomba eredetű poliszacharidok-a szénhidrátok csoportjába tartozó molekulák,az úgynevezett béta glükánok- amelyek képesek a rákossejtek direkt megsemmisítésére ! 
A legjelentősebb jóhatású poliszacharidok gomba eredetűek. Különleges, ritka gyógygombák tartalmaznak olyan poliszacharidokat, amelyek képesek, többek között, az immunrendszer aktiválásán keresztül rákellenes hatást kifejteni. Számos klinikai kísérletben kimutatták jó hatásukat rákbetegeknél.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél