• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Myco Crystal Süngomba kapszula 100db

Nyomtatás
Csz:1819-A memória javításában fontos szerepet játszhat.
Süngomba az emésztrendszernekSüngomba az emésztőrendszerre
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár7 000 Ft
Ár / kg
Leírás
Alkalmazás / hatás: 
 
Emésztőrendszer betegségei: gyomorfekély, gyomorrák, reflux, Morbus Chron, Colitis ulcerosa 
 
Szellemi teljesítmény javítása – fokozása 
Alzheimer - demencia kór, Multiplex-skleroze betegségek kezelésére, az elhalt idegsejtek regenerálására egyik leghatásosabb gyógygomba-kivonat.
 
A Hericium gyógygomba regenerálja az elhalt idegsejteket-ezért kifejezetten ajánlott - Demencia és Alzheimer betegség esetén- visszafordítani a betegségeket nem lehet,de megállítani a folyamatot lehetséges!! 
 
 
 
A Cseppkőgomba kiválóan alkalmas gyomorfekélyre, a bél fekélyes megbetegedésére, gyomor nyálkahártya gyulladásra, és sok más panasz kezelésére is. A Hericium olyan speciális polyszacharid tartalmú gyógygomba-készítmény, amely természetes módon támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. 
 
A gomba eredetű poliszacharidok-a szénhidrátok csoportjába tartozó molekulák,az úgynevezett béta glükánok- amelyek képesek a rákossejtek direkt megsemmisítésére ! 
 
 
 
A legjelentősebb jóhatású poliszacharidok gomba eredetűek. Különleges, ritka gyógygombák tartalmaznak olyan poliszacharidokat, amelyek képesek, többek között, az immunrendszer aktiválásán keresztül rákellenes hatást kifejteni. Számos klinikai kísérletben kimutatták jótékony hatásukat rákbetegeknél. 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél