• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Myco Crystal Pecsétviaszgomba Forte 60db kapszula

Nyomtatás
Csz:2127. -8 SZOROS HATÁS.
Az új készítményeink a Ganoderma lucidum extraktumát tartalmazzák, amely összetevői a hagyományos gomba őrlemény hatásának 8-szorosával rendelkezik!

A nagygombák élettani szempontból fontos összetevőinek egy nagyon aktív csoportját a terpének alkotják.
Májvédő és koleszterincsökkentő Myco Crystal Pecsétviaszgomba Forte
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár6 900 Ft
Ár / kg
Leírás

SZOROS HATÁS 

Az új készítményeink a Ganoderma lucidum extraktumát tartalmazzák, amely összetevői a hagyományos gomba őrlemény hatásának 8-szorosával rendelkezik! 

A nagygombák élettani szempontból fontos összetevőinek egy nagyon aktív csoportját a terpének alkotják. 

"Néhány közülük rákellenes tulajdonságú, ezen kívül antivirális, antibakteriális, gombaölő és antioxidáns hatású is. Serkentik a különböző immunsejtek, különösen az NK-linfociták (természetes ölősejtek) és falósejtek tevékenységét. segítenek csökkenteni a koleszterin-értékét és ezáltal a szívbetegségek megelőzését. Még külsőleg is alkalmazhatók a bőr védelmére. Külső használatuk késlelteti a bőr leégés iránti fogékonyságát és elősegíti a sebgyógyulást.

A gyógyító erejű gombák közül a taplók bőségesen tartalmaznak triterpéneket. A pecsétviaszgombában (Ganoderma lucidum) eddig több mint 130 különböző triterpént és triterpén-származékot különítettek el. Legtöbbet a termelőtestek felületéről gyűjtötték be, ahol kiválasztódnak. Még a pecsétviaszgombák spóráiból is lehetett triterpéneket izolálni. Az állatkisérletek és a laboratóriumi tudományos vizsgálatok a pecsétviasz-gombában a triterpének kiterjedt farmakológiai hatásait tanusítják.


A gyógyító erejű gombák közül a taplók bőségesen tartalmaznak triterpéneket. A pecsétviaszgombában (Ganoderma lucidum) eddig több mint 130 különböző triterpént és triterpén-származékot különítettek el. Legtöbbet a termelőtestek felületéről gyűjtötték be, ahol kiválasztódnak. Még a pecsétviaszgombák spóráiból is lehetett triterpéneket izolálni. Az állat kísérletek és a laboratóriumi tudományos vizsgálatok a pecsétviasz-gombában a triterpének kiterjedt farmakológiai hatásait tanúsítják.
 Ezekben a következőkről számoltak be: 
-HIV elleni aktiválás 
-vérnyomáscsökkentő hatás 
-májvédő hatás 
-a trombociták besürűsödését gátló hatás 
-a hisztamin felszabadulását gátló hatás 
-koleszterincsökkentő hatás 
-a szívműködést serkentő hatás 
-citosztatikus 
(sejtosztódást gátló:rák ellenes) hatás 
-fájdalomcsillapító hatás" 
Prof.Dr.Jan I. Lelley 
(A gombák gyógyító ereje 91.0.) 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél