• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Myco Crystal Brazil csiperkegomba kapszula 100db

Nyomtatás
Csz:1818- Segítheti a szervezetet, hogy ellenálljon, a biológiailag káros folyamatoknak. A csiperkegomba kiváló szelén-, B2-, B3-, B5-vitamin-, réz-, potasszium- és foszforforrás.
rák,ganoderma,lucidum,gomba,csiperkegomba,Segítheti a szervezetet, hogy ellenálljon, a biológiailag káros folyamatoknak..
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár7 350 Ft
Ár / kg
Leírás
A csiperkegomba antioxidáns tartalma véd a daganatos betegségektől.
... szükséges, ami mint tudjuk a szabadgyökök káros hatását csökkenti.
  A csiperkegomba antioxidáns tartalma véd a daganatos betegségektől. ... szükséges, ami mint tudjuk a szabadgyökök káros hatását csökkenti.
A táplálkozástudomány fejlődésével számos gombafélét vizsgáltak már meg. A shiitake, maitake, reishi gombák után az ismertebb és bármely üzletben kapható csiperke került sorra. Kutatások eredménye alapján állítják, hogy a csiperke rákellenes hatású. 
Rendszeres fogyasztása segíthet a mellrák megelőzésében azzal, hogy megakadályozza a szervezetben lévő ösztrogénszint túlzott megemelkedését. Ez a hiperösztrogénszint összefüggésben áll ugyanis a mellrák kialakulásával. 
 
 
A csiperkegomba kiváló szelén-, B2-, B3-, B5-vitamin-, réz-, potasszium- és foszforforrás. A szelén a szervezet antioxidáns funkciójához szükséges, ami mint tudjuk a szabadgyökök káros hatását csökkenti. Ezekben a bonyolult antioxidáns folyamatokban kap a szelén fontos szerepet, így segít a vastagbélrák megelőzésében. 
A bélsejteket ugyanis védi a rákot okozó mérgektől. Emellett szerepe van a szívbetegségek, asztma, ízületi gyulladás megelőzésében is. 
A réz, a másik alapvető fontosságú ásványi anyag, a reumás megbetegedések kockázatát csökkenti, a mangánnal együtt pedig szintén a szabadgyökök ellen nyújtanak védelmet. A réz nélkülözhetetlen olyan enzimek működéséhez, amelyek biztosítják az érfal, csontok, ízületek rugalmasságát, erősségét. 
A csiperkében sok vas is található, amely fontos alkotóeleme a hemoglobinnak. Ez a molekula szállítja az oxigént a szervezetben. 
A hemoglobin előállításához fontos a réz jelenléte is. Réz nélkül a vasat nem tudja megfelelően hasznosítani a vörösvértest. 
A sampinyon gazdag forrása a B-vitaminféléknek, amelyek nélkülözhetetlenek a szénhidrátok, fehérjék és zsírok anyagcseréjéhez. 
A B2-vitamin különösen fontos szerepet kap az oxigénhez kötött energia előállításban. A B2-vitamin átalakul, és kapcsolódik a fehérjeenzimekhez. 
Ezek a szervezetben mindenütt megtalálhatók, de a legtöbb mindig ott, ahol éppen nagy szükség van az energiára, így például az izmokban, szívben. 
 
 
A B-vitamin ahhoz is szükséges, hogy a szervezet ne merüljön ki. Különösen stressz hatásakor támogatja a mellékvesék működését. A B3 a megfelelő koleszterinszint kialakításában fontos, míg a B6 az érfalak védelmében, mert az azt károsító veszélyes anyagokat ártalmatlanítja. 
Ezzel jelentősen csökkenthető az agyi katasztrófa és a szívinfarktus veszélye. 
A cink az immunrendszer megfelelő működéséhez kell, ezen túl a sérülések gyógyulásához, a sejtosztódáshoz. 
 
 
A vércukor- és anyagcsereszintet pedig stabilizálja. Az erős immunrendszerhez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű cink. Ilyenkor télen tehát tudatosan is együnk sok gombát, mert véd a megfázásoktól, fertőzésektől.
 forrás:  c. könyv kivonata- Prof. Dr. Lelley Jábos

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél