• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Myco Crystal Kínai hernyógomba 250 db

Nyomtatás
Csz:1952. Legfőbb felhasználási területei:
- rákos daganatok-
- immunrendszer erősítése-
- baktériumok, vírusok elpusztítása-
- fáradtság megszüntetése-
- afrodiziákum
hernyógomba,kínai hernyógomba,gyógygombák,myco crystal kínai hernyógomba, rákos daganatok- immunrendszer erősítés- baktériumok,
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár19 500 Ft
Ár / kg
hernyógomba, gyógygomba, rákos daganatok - immunrendszer erősítése
Leírás

Legfőbb felhasználási területei:
- rákos daganatok gyógyítása
- immunrendszer erősítése
- baktériumok, vírusok elpusztítása
- fáradtság megszüntetése
- afrodiziákum

Myco Crystal Kínai hernyógomba
Cordyceps sinensis vagy kínai hernyógomba, Cs-4, Dong Chong Xia Caoor vagy éppen semitake Kína egyik legfontosabb ősi gyógyító gombája, mely a tibeti fennsíkon őshonos.
Ez a rendkívül hasznos és érdekes gyógygomba egy valódi parazita, a molylepke hernyójában fejlődik ki.

Spórái bekerülnek a fogadó szervezetbe, kicsíráznak, majd megölik a lárvát.
Bár a cordyceps bizonyos fajtái Európában és Amerikában is megtalálhatók, kizárólag Kínában használták gyógyító céllal.

A cordyceps gyógygomba gyógyító felhasználása hosszú évekre tekint vissza a kínai alternatív orvoslásban, a legfőbb felhasználási terület a szervezet energia szintjének, valamint az élet minőségnek és időtartamának növelése volt.
A több ezer éves tapasztalatok alapján

Bár a cordyceps gombával végzett kísérletek többsége Kínában történt, számos tanulmány megjelent Európában is, melyek azt támasztják alá, hogy a cordyceps gyógygombának számos értékes, és hasznos tulajdonsága van.
Egy koreai tanulmány szerint a cordyceps gyógygombának vérhígító hatása van, ezért fontos szerepe lehet a szívinfarktus és stroke megelőzésében.

A cordyceps sinensis gyógygomba kivonat stimulálja az immunrendszert, immunmoduláns hatása kifejezetten hasznos lehet Hepatitis B-ben.
Egy thaiföldi kutatás szerint a cordyceps gombának pozitív hatása lehet a malária kezelésében.

Más tanulmányok szerint a lupus kiújulását is gátolhatja.
A cordyceps sinensis egyik legszembetűnőbb tulajdonságának a fizikai erőnlét növelését, valamint a légzésfunkció javítását tartják.

Stressz oldó, energizáló tulajdonsága szintén közismert a keleti országokban.
Az eddig lezajlott kutatások szerint a cordyceps gyógygomba rendkívül biztonságos készítmény, magasabb dózisban sincsenek toxikus mellékhatásai.
Mellékhatásokat nagyon ritkán lehet csak tapasztalni, a legsúlyosabb mellékhatások a szájszárazság és a gyomor telítettség érzet.

A ma ismert egyetlen ellenjavallat vérhígító tulajdonságából adódik, ezért egyéb vérhígító gyógyszerekkel (pl. warfarin) nem javasolt együttes fogyasztása.

A cordyceps egy ősi gyógygomba fajta, mely antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert.
Az alternatív medicina régóta használja a cordyceps sinensis kivonatot, mely mára étrend-kiegészítő formájában is elérhető számunkra.

A kínai hernyógomba egy valódi energia bomba, leggyakrabban az alábbi betegségek és állapotok kezelésére alkalmazzák:
- asztma
- depresszió
- cukorbetegség
- fáradtság
- magas koleszterinszint
- daganatos megbetegedés
- nemi aktivitás hiánya

Emellett a cordyceps gyógygomba javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, segíti a szervezet méregtelenítését és egyes kísérletek szerint képes elpusztítani bizonyos ráksejteket.
1, Cordyceps és az állóképesség
A Journal of Alternative and Complementary Medicine 2010-es számában megjelent tanulmány szerint a cordyceps gomba rendszeres szedése növeli az állóképességet és a fizikai teljesítményt (20 egészséges, 50-75 év közötti önkéntes bevonásával készült a tanulmány).

2, Cordyceps és az öregedés
Egy 2009-es tanulmány (állatokon végezték) azt mutatta (Phytotherapy Research), hogy a cordyceps gyógygomba javítja az agyműködést és antioxidáns tulajdonsága révén közömbösíti a káros szabad gyököket.
3, Cordyceps és cukorbetegség A Journal of Complementary Medicine 2002-es számában egy tanulmány rámutatott arra, hogy a cordyceps kivonat patkányokban csökkentette az inzulin rezisztencia mértékét, mely a cukorbetegség egyik meghatározó előjele lehet.

4, Cordyceps és a rák
Cordyceps kontra melanoma (lép, máj)

2008-ban a Journal of Microbiology and Biotechnology szaklapban megjelent tanulmány szerint a cordyceps gyógygomba kivonat védelmet nyújthat egyes rákbetegségekkel szemben, csökkentve azok kialakulási valószínűségét.
A hernyógomba kivonat növeli a szervezet ellenállóképességét a mellrákkal szemben, valamint gátolja a vastagbélrák sejtek növekedését.
5, Cordyceps és streptococcus
Egy 2005-ös vizsgálat azt mutatta, hogy a cordyceps gomba egerekben csökkentette a streptococcus baktériumok terjedését a szervezetben.

Japán kutatók a cordyceps gyógygomba (hernyógomba) áttétképződést gátló tulajdonságait vizsgálták. A kísérlet során B16-F0 melanoma sejteket injekcióztak az egerek lépébe.

Forrás: PubMed.gov, Inhibitory effect of Cordyceps sinensis on experimental hepatic metastasis of melanoma by supressing tumor cel invasion

A Cordyceps sinensis gyógygomba vizes oldata csökkentette a májban kialakult metasztázisok (áttétek) számát és szignifikánsan megnövelte az állatok túlélését.
A kutatók ezt követően in vitro (laboratóriumi) kísérlettel próbálták megfejteni a cordyceps gyógygomba működési mechanizmusát, ezért vizsgálták több fontos faktorra gyakorolt hatását és megállapították, hogy a cordyceps sinensis gyógygomba kivonat áttétképződést gátló tulajdonsággal rendelkezik (a májban képződő áttétek vonatkozásában), amit az egérkísérletek alátámasztottak.

Már 1500 évvel ezelőtt is felfigyeltek arra, hogy a Cordyceps gyógygomba fokozza a nemi vágyat és termékenységet. A modern korban kiterjedt vizsgálatok kezdődtek, több kettős vak csoport bevonásával, hogy utánajárjanak ennek a legendának.
Olyan férfiak bevonásával akik impotenciával vagy csökkent nemi vággyal küzdöttek,és alacsony sperma számmal rendelkeztek.

Meglepően jó eredmény született abban a csoportban akik Cordyceps gyógygombát fogyasztottak: 64% nőt a szexuális teljesítő képesség és a 33% nőt a egészséges spermaszám mértéke.
A továbbá a spermiumok túlélési áranya 79% -kal emelkedett.

Olyan nők is jelentkeztek akiknél csökkent nemi vágy vagy szexuális problémák alakultak ki. Azok a hölgyek akik 8 hétig szedték a Cordyceps gyógygombát 90% számolt be jelentős változásról.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20944118

Hatóanyag napi adagban:
Kynai hernyógomba
(Cordyceps sinensins) őrlemény 1 kapszula=352 mg
3 kapszula=1056mg

Össz polifenol: 1 kapszula=2,93 mg
3 kapszula= 8,8 mg

Ebből: Flavonoid 1 kapszula= 2,05mg
3 kapszula=6,15mg

Rezveratrol 1 kapszula=0,0015mg
3 kapszula=0,0045mg

Felhasználási javaslat:
3x1 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél