• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal-Quattro Immune 30db

Nyomtatás
C:2116.Pecsétviaszgomba őrleményt, folsavat és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Összetevők: Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin, B6-vitamin, folsav.
A négylábú kedvenceink egészségéért! Immunerősítő komplex! A négylábú kedvenceink egészségéért! Immunerősítő komplex!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 700 Ft
Ár / kg
Leírás
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. 
 
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. 
 
Szervezetre gyakorolt jótékony hatása: 
- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket. 
- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti a szervezet ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben. 
- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát. 
- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére. 
- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése. 
- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása. 
- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is. 
 
2. Folsav (B9-vitamin): 
Részt vesz a vörösvérsejtek képzésében, javítja a vasfelszívódás hatásfokát. Az aminosavak anyagcseréjében az érelmeszesedés megakadályozásában és az idegingerületek továbbítéséban van szerepe. A folsav (folacin) a DNS-szintézisében szerepet játszó koenzim alkotórésze. A folsav-hiány tipikus jele a vérszegénység. Azonban a napi folsav-szükséglet legnagyobb részét a bélbeli bakteriális szintézis fedezni tudja. 
 
3. B6-vitamin: 
A B6-vitamin szerepet játszhat az idegrendszer működésében, valamint a szénhidrát anyagcserében és a vérképzésben. 
 
4. Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum): 
Ez a már jól ismert gombafaj (Ganoderma lucidum) hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez, valamint segítheti csökkenteni a koleszterinszintet. 
A pecsétviaszgomba főbb hatásterületei: gyulladáscsökkentő-; vércukorszint csökkentő-; koleszterinszint csökkentő, valamint antioxidáns-, májvédő-, tumorgátló hatás. 
 
Kutatások alapján igazolták: 
1. Antitumor hatás. Főként ázsiai országokban, a klinikai gyakorlatban is alkalmazzák a pecsétviaszgomba készítményeket önmagukban vagy más növényi eredetű készítménnyel, sőt kemoterápiával kombinálva. 
2. Imunstimuláns , mely még kemo és sugárzás kezelés után is jelentősen fokozza az immunrenszder működését. 
3. Reumás ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis), asztma és pikkelysömör (psoriasis) kezelése során gyulladásgátló hatást tapasztaltak. 
4. A májvédő hatás összetett mechanizmusok következménye. A humánkezelésekből tudjuk, hogy jelentősen javultak a krónikus hepatitis B vírussal fertőzött betegek állapota. 
5. Antidiabetikus hatás. Humánvizsgálatok során nyert tapasztalatok alapján megállapítható, hogy a 2. típusú diabetes mellitus kezelésében a Ganoderma lucidum kivonatok eredményesen alkalmazhatók. 
6. Vérzsírcsökkentő hatás. 
7. Vérnyomáscsökkentő hatás. 
8. Antibakteriális és antivirális hatás. Legtöbb tapasztalatot a Helicobacter pylori által okozott gyomor- és nyombél betegségek (pl. gyomorgyulladás, gyomorfekély, gyomorrák) kezelése során nyerték. A pecsétviaszgomba kivonata, akárcsak más, e vonatkozásban ugyancsak hatásos gombáé, képes lefékezni a baktérium növekedését. A HIV-re gyakorolt antivirális hatást tanulmányozták. A kivonatok in vitro körülmények között jelentősen gátolták a HIV továbbá a legtöbbször karcinogenezissel együtt járó más vírusok szaporodását. 
 
Négylábú kedvenceinkről és a daganatos betegségek okáról: 
A daganatos megbetegedések oka az állatokban -csakúgy, mint az emberekben- részben genetikai-, részben életmódból, táplálkozásból vagy fertőzésből fakad, részben pedig ismeretlen eredetű. Kialakulásuk hátterében számos külső és belső tényező is szerepelhet, melyek közül szerencsére egyre többet ismerünk az intenzív daganat-kutatásnak köszönhetően. 
 
Ilyen tényezők lehetnek bizonyos kémiaim anyagok, például a dohányfüst, az azbeszt, bizonyos növényvédő szerek, gyomirtók, rovarirtó szerek stb. Szerepet játszhatnak a daganatok kialakulásában egyes környezeti tényezők is, mint például a nap UV sugárzása, tartósan fennálló stressz, krónikus gyulladás, kipufogógáz. 
 
Daganatos kutyák és macskák esetében gyakran áll a betegség kialakulásának hátterében valamilyen vírusfertőzés (pl.: papillomavírus, macska leukózis, macska sarcoma vírus). Hormonális hatások is segíthetik számos daganat kifejlődését, ilyen például a leggyakrabban nőstény kutyákon előforduló, hormonfüggő emlődaganat, egyes hüvelyi sejtburjánzások, illetve kan kutyák leggyakoribb típusú végbéldaganata is. 
 
Sajnos a daganatos megbetegedések az idősödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált házi kedvenc. Ennek hátterében azonban nem csak az a tényező áll, hogy valóban nő a daganatos betegek száma, hanem az is, hogy a javuló tartási körülmények, megfelelőbb táplálás miatt az állatok tovább élnek, mint régen. Régebben, amikor még keveset tudtunk a daganatokról, a betegség megállapítására is kevesebb lehetőség volt. Ma a páciensek nagyobb része kerül megfelelő technikai feltételekkel (röntgen, ultrahang, CT, endoszkóp stb.) és szakmai tudással rendelkező állatorvosokhoz, és így egyre több daganatos kutya és macska betegségére derül fény idejében, megadva nekik azt a lehetőséget, hogy megfelelő kezeléssel akár évekkel tovább, tünetek nélkül, egészségesen éljenek. 
 
Ha az alábbi tünetek napokig fennállnak, mindenképpen forduljunk állatorvoshoz: 
- Hányás vagy extrém kiszáradás. 
- Étvágytalanság vagy csökkenő aktivitás. 
- Vizelés frekventáltságának megváltozása. 
- Köhögés. 
- Szőrhullás és viszketés. 
-  . 
 
Nágylábú társaink szervezetében hasonló módon képesek kifejteni hatásukat az antikarcinogén és immunerősítő hatóanyagok. Nem beszélve arról, hogy a tudomány sok esetben állatkísérletek révén bizonyítja egyes anyagok élettani hatását és csak ezt követően kerülnek be az emberi táplálkozásba. A Crystal Quattro készítmények olyan válogatott és már jól bevált összetevőkből készültek, melyek segítik az immunrendszer hatékony működését és jól ismert kemopreventív hatással bírnak.
 
Pecsétviaszgomba őrleményt, folsavat és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal. 
A négylábú kedvenceink egészségéért! Immunerősítő komplex! 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél