• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin 7 +Kapszaicin ital 50ml

Nyomtatás
C:2296.Emésztés serkentés, gyomor nyálkahártya védelem, gyulladáscsökkentés
Emésztés serkentés, gyomor nyálkahártya védelem, gyulladáscsökkentés Emésztés serkentés, gyomor nyálkahártya védelem, gyulladáscsökkentés
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár950 Ft
Ár / kg
Leírás
 Kapszaicin: 
Emésztés serkentés 
Gyomor nyálkahártya védelem 
Neuropátiás panaszok csillapítása 
gyulladáscsökkentés 
A kapszaicinoidok különféle paprikában termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok. Dr. Jancsó Miklós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Inzézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség patho-mechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chionicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine) 
 
Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányultak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő húgyhólyag daganat esetén. ( www.pubmed.com/25220876 ) 
 
Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső(endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát. ( www.pubmed.com/21302401 ) 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21302401 
 
--------------------------------------------------------------------------------- 
" Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát segítő, anyagcserét serkentő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is. Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív-és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható. Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. 
 
Dr. Tihanyi István gyermekorvos, természetgyógyász, iridológus. 
---------------------------------------------------------------------------------- 
A tudomány ennek alapját a szenzoros neuronok ban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza. Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki".
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél