• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Can Intenzyme kapszula 250db

Nyomtatás
Csz:617-A Can intenzyme készítmény enzimek és más természetes növényi kivonatok segítségével válogatott módon veszi fel a harcot az elsavasodás és gombafertőzésekkel szemben enzimek, vitaminok és gyógynövények segítségével! ...és a gomba eltűnik!
Can Intenzyme kapszula  Can Intenzyme kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár12 880 Ft
Ár / kg
Leírás

A Can intenzyme készítmény enzimek és más természetes növényi kivonatok segítségével válogatott módon veszi fel a harcot az elsavasodás és gombafertőzésekkel szemben enzimek, vitaminok és gyógynövények segítségével! ...és a gomba eltűnik!

 

A Can intenzyme készítmény enzimek és más természetes növényi kivonatok segítségével válogatott módon veszi fel a harcot az elsavasodás és gombafertőzésekkel szemben enzimek, vitaminok és gyógynövények segítségével! ...és a gomba eltűnik!
 
Az Can intenzyme készítmény enzimek és más természetes növényi kivonatok segítségével válogatott módon veszi fel a harcot az elsavasodás és gombafertõzésekkel szemben enzimek, vitaminok és gyógynövények segítségével! 
 
 
A gomba-probléma megoldása! 
A Candida albicans a széles körben elterjedt "Candida" sarjadzógombák osztályának a leggyakoribb faja. 
Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. 
A bél hasznos baktériumflórája (immunrendszerünk részét is képezi) 
szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, de ha az károsodást szenved, 
vagy megsemmisül, akkor a bélben lévőélesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet 
(száj, garat, illetve a nemi szervek nyálkahártyája). 
 
 
 
A Candida kimutatása: A Candida albicans élesztőgomba kimutatása nyelvkaparékból, 
garat-torok váladékból, hüvely-kenetből történhet. Székletminták esetén kétséges a 100%-os diagnózis. 
Mivel ezek a gombák bélflóránk kis részét képezik, lehet, hogy tünetek okozása nélkül is kimutathatóak, de legtöbb esetben nem (mintavételi hibák miatt). 
A legbiztosabb módja a vérsavóból történõ Candida antitestek kimutatása. 
 
 
Kit támadnak a gombák ? 
Naponta találkozhatunk kártékony gombákkal, de a szervezetünk állapota és az életvitelünk milyensége nagyban befolyásolja az elszaporodásuk mértékét. immunrendszer gyengesége, táplálkozási elégtelenség antibiotikumok gyakori szedése stressz, feszültség, fogamzásgátlók, hormonkészítmények és szteroidok szedése cukorbetegség esetén szénhidrátban (édesség) dús táplálkozás és még sok tényezõ (még a terhesség és a havi ciklus alatt történő hormon-szint ingadozás is) játszik szerepet abban, hogy a gombák ellepjék testünk nyálkahártyáit. 
 
 
A gomba túlterjedése által előidézett tünetek: 
A gombák túlzott elterjedése több tünetet okozhat egyszerre, vagy külön-külön, s gyakran egyéb más szervi betegség tünetei mögé elbújva. 
Ezerarcú betegségrõl van szó, emellett más betegségek tüneteit is súlyosbítja. 
Természetesen a tünetek fő okozója a gombák által kibocsátott méreganyag. 
 
 
A sok tünet közül csak néhány: 
fáradékonyság, fáradtság érzet, kimerültség, letargia, fejfájás, rosszkedv, labilis, kedélyállapot, depresszió, feledékenység, emlékezetzavar, szétszórtság, koncentráció-képesség csökkenés, gondolkodási képtelenség •vastagbél gyulladás 
 
 
Vaginális panaszok: folyás, égő érzés, viszketé, gyakori felfázás, hólyaghurut, libidó csökkenés, méhnyálkahártya gyulladás, visszatérő petefészek ciszták, vagy gyulladások, petevezeték gyulladás, meddőség, menstruációs zavarok, prementruáciális feszültség, PMS tünetek 
férfiaknál makacs prosztata gyulladás 
 
 
Bőrtünetek:csalánkiütés, viszketõ bõrfelületek, vörösödés, égő érzések a test bármely részein, ekcéma ...stb. álmatlanság, alvászavarok, lidérces-üldözéses álmok hajhullás, korpásodás, hajzsírosodás. 
Amennyiben a felsorolt tünetek közül a vizsgálatok nem támasztanak alá semmilyen szervi elváltozást, akkor kell gondolni a Candida albicans gomba által okozott megbomlott egyensúlyra.
 
 
Tanácsok a gombafertőzés leküzdéséhez: 
1.Szigorúan elkerülni minden olyan élelmiszert, amely a gombák eledelét képezi: finomított cukor, cukorkák, csokoládé, cukrozott üdítõitalok, szörpök, élesztővel készült élelmiszerek, erjedt, illetve erjedéssel készült termékek, ecet, ill. ecetes élelmiszerek, penészgombás termékek és minden olyan élelmiszer, amely megterheli a szervezetet és az immunrendszert. 
 
 
 
2.Immunrendszert erősítő szerek fogyasztása. 
 
3.A szervezet méregtelenítő funkciójának elősegítése, megerősítése.
 
4.A bél mikroflórájának megerősítése probiotikus készítmények segítségével. 
 
5.Gomba-ellenes szerek fogyasztása. 
* A candidás állapot a szervezet mikrobiológiai egyensúlyvesztését jelzi. 
 
 
 
A szervezet túlságosan elsavasodott a stressztől, helytelen életmódtól, helytelen táplálkozástól!
 
Legalább 150 féle tünet írható a Candida rovására! 
 
Az Anti Candidase készítmény enzimek és más természetes növényi kivonatok segítségével válogatott módon veszi fel a harcot az elsavasodás és gombafertõzésekkel szemben enzimek, vitaminok és gyógynövények segítségével! 
...és a gomba eltűnik! 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél