• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Pro Intenzyme kapszula 250db

Nyomtatás
Csz:603-Összetevők: ananász, proteáz, zselatin, lipase enzim, celluláz enzim.

Energia: 15,7 kJ/3,6 kcal
Fehérje: 0,09 g
Szénhidrát: 0,69 g
Zsír: 0,03 g

Ajánlott napi adag: 3x2 kapszula
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Pro Intenzyme kapszula  Pro Intenzyme kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár11 270 Ft
Ár / kg
Leírás
Az utóbbi években a magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú diéták nagy népszerűségre tettek szert. A régen hóbortnak tartott ilyen típusú diéták rohamosan életünk részévé váltak. Legtöbben ugyan nem tartjuk be lelkiismeretesen ezeket a diétákat, ennek ellenére több fehérjét és kevesebb szénhidrátot veszünk magukhoz. 
A másik probléma, hogy sajnálatos módon az emberek nagy része rendszeresen használ savlekötő szereket, melyek jelentősen gyengítik a fehérjék emésztését a gyomorban. A nem megfelelõen előemésztett fehérje az emberi béltraktusban nem csak kellemetlen közérzetet okoz, mint például puffadás, gázképzõdés, székrekedés, hanem káros lehet egészségünkre is. 
 
 
 
A bélflóra a vastagbélben lévő ép fehérjét ártalmas méreganyaggá erjesztheti, mint például elágazó-láncú zsírsavak, ammónia, fenol, vagy hidrogén szulfid. 
 
 
 
Ezek a mérgek felszívódva a szervezetünkben több betegség kialakulásához vezethetnek. Ezért szükségszerű hogy minden elfogyasztott fehérjét rendesen megemésszünk, és így azok képesek legyenek beépülni testünk saját fehérjéiként. 
 
 
 
A Pro Intenzym fehérjelebontó enzimek keveréke, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítse az emésztőenzimeket. 
A proteáz enzimek a fehérjéket hasítják, illetve az aminosavig bontják a proteineket. 
A szervezet megfelelő enzimellátása hozzájárul ahhoz, hogy az emésztés során az ételben található tápanyagok a maximális mértékben felszívódjanak. Az enzimek támogatta emésztés révén csökken az élelemben található tápanyagok felszívódásának energiaigénye is. Az így megtakarított energiát a szervezet az egyéb szükségletek kielégítésére tudja fordítani. 
 
 
 
Alkalmazása főként a magas fehérje- alacsony szénhidráttartalmú diéták esetén, a fehérje-emésztés támogatására, valamint az anyagcsere fehérjebontásának meggyengülése esetén javasolt.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél