• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

DR Intenzyme Natto kapszula 60db

Nyomtatás
Csz:2295- KÉSLELTETETT FELSZÍVÓDÁSÚ KAPSZULA
Késleltetett felszívódással támogatott enzimatikus védelem
Az összes halálozás 54%-át teszik ki a szív-és érrendszeri betegségek. Ennek belül a szívbetegségeket közvetlenül követi a stroke, mely az egyik vezető oka a felnőttkori rokkantságnak, és összességében a harmadik legnagyobb haláloki tényező. A stroke megelőzhető főbb rizikófaktorai a dohányzás, a magas vérnyomás, és a magas koleszterinszint elkerülésével vagy korai kezelésével.
DR Intenzyme Natto kapszula  DR Intenzyme Natto kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár5 700 Ft
Ár / kg
Leírás
 Segítségünkre vannak olyan anyagok a táplálékainkban, melyek valamilyen módon gátolják a vérrögök kialakulását. Ilyenek a bioflavonoidok és bizonyos enzimek, például a nattokináz is. 
 
A nattokináz enzimet a natto nevű japán ételből vonják ki, más szója alapú ételben nem található. Ennek oka, hogy a nattokináz a főtt szójabab Bacillus subtilis natto baktériumtörzzsel való egyedi erjedési folyamata közben keletkezik.
 
Az University of Chicago kutatója Dr. Hiroyuki Sumi 1990-es kutatásaiban megerősítést nyert, hogy a nattokináz enzim, vagy a natto élelmiszer orális alkalmazása enyhén fokozta a fibrinolitikus (a véralvadék lebontását elősegítő) aktivitást a plazmában. 
 
Állatkísérletben érfestéses (angiográfiás) vizsgálattal megfigyelhető volt a mesterségesen létrehozott vérrögök (trobusok) képződése, majd a Nattokináz tartalmú kapszulák orális adagolása következtében azok bomlása. 
 
A kapott eredmények arra utalnak, hogy a Nattokináz használata nem csak a kialakult embólia kezelése során ígéretes, de jó lehetőség lehet a vérrögök okozta problémák megelőzésére, mint például a stroke vagy a szívroham. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél