• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

DigestMix Intenzyme kapszula 250db

Nyomtatás
Csz:-Összetevők: Borsmenta, Ánizs, Zselatin, B6 vitamin, Enzimek (Amylase, Protease thera, Malt diastase, Glucoamylase, Lipase, Cellulase thera, Lactase, Invertase)
Ajánlott adagolás: 3x1 kapszula naponta.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (3 kapszula)
B6-vitamin 1,8 mg RDA 90%
DigestMix Intenzyme kapszula DigestMix Intenzyme kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár16 450 Ft
Ár / kg
Leírás
Szénhidrátbontó enzimek: 
A szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glüko amiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé. 
Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat. 
Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki. 
 
 
A termékben található celluláz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabona félék sejtfalában található rostok lebontásához. 
Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktőz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: A laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben éő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel. 
 
 
Fehérjebontó enzimek: 
A táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd 
a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet. 
A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását.
 
 
Zsírbontó enzimek: 
A lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll. 
Növényi összetevők: 
Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik. 
 
 
Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták Étváqyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják. 
 
Amylase 
5 mg 
Protease thera 
5 mg 
Glucoamylase 
5 mg 
Malt diastase 
5 mg 
Lipase 
5 mg 
Cellulase thera 
5 mg 
Lactase 
5 mg 
Invertase 
5 mg 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél