• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Oreganol LIGHT 20ml

Nyomtatás
Csz:1944-Az Oreganó az élet fűszere!
Az Oreganót vagy másik nevén szurokfüvet a hagyományos kínai orvoslásban és népgyógyászatban gyógynövényként használták, és használják ma is láz, hányás, hasmenés, sárgaság és a legkülönfélébb bőrbetegségek, sebek kezelésére. Emellett az egyik legnépszerűbb fűszernövényünk, hiszen ételeinknek utánozhatatlan ízt kölcsönöz.
Minden gyógyszeres szekrényben ott kell lennie!
Oreganol LIGHT 20mlOreganol LIGHT 20ml
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 990 Ft
Ár / kg
Leírás
Európában főleg emésztés serkentőként, köhögések, megfázások,influenza és mellkasi fájdalmak esetén köptetőként, valamint ízületi gyulladások enyhítésére és a menstruáció serkentésére fogyasztották. 
Az emésztésre gyakorolt kedvező hatást az biztosítja, hogy a szurokfű nyugtatja az emésztőrendszer sima izmait, emiatt görcsoldó tulajdonsággal rendelkezik. 
Emellett az emésztőrendszer egyes parazitáinak a megszüntetésére is alkalmas lehet.
A szurokfű legaktívabb természetes hatóanyaga a karvakrol, amely elősegítheti a nyálkás váladékok felszakadását. 
Az oreganóban található karvakrol a természet egyik leghatékonyabb antiszeptikus anyaga, bakteriális, gombás, vírusos vagy paraziták okozta fertőzések esetén. 
"A szurokfűben található esszenciális olaj a legerősebb növényi eredetű antiszeptikus anyag, amit valaha is ismertek..." 
Az Oreganol a szurokfű olaja mellett tartalmazza még a kendermag olaját, ami közismerten gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban. 
a telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. 
Felhasználási javaslat: külsőleg bedörzsölésre 10-20 csepp naponta. Belsőleg naponta 3-5 alkalommal, alkalmanként 5 csepp szájon keresztül. 
Kerülje a szembe illetve a nemi tájékra való kerülését. 
Várandós és szoptatós anyák kerüljék a használatát! 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél