• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Omega kendermag olaj 500ml+Kendermag kapszula100db

Nyomtatás
Csz:1845-Az Omega kendermag olaj hidegen sajtolt, kellemes aromájú olaj. A kendermag olaj az omega 3, -6 és -9 többszörösen telítetlen zsírsavakat szervezetünk számára legjobb arányban tartalmazza.
omega olaj,kendermagolaj,omega 3 6 9,Omega kendermagolaj+Kendermag kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár4 950 Ft
Ár / kg
Leírás
Az Omega kendermag olaj hidegen sajtolt, kellemes aromájú olaj.
A kendermagolaj az omega 3, -6 és -9 többszörösen telítetlen zsírsavakat szervezetünk számára legjobb arányban tartalmazza. A linol és linolén savak mellett tartalmaz még természetes gyulladáscsökkentőt is.
 
A zsírok "kétoldalúak": míg az egyik fajta zsír kimondottan hizlal, és anyagcsere-zavarokat okoz, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és akár daganatképződést is kiválthat, addig a másik típusú megakadályozza ugyanezen betegségek kialakulását, illetve segíthet meggyógyítani a már meglévő betegségeket.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz linolénsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.
 
Mivel a kendermagolajnak kellemes az aromája, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy-két evőkanál olajjal. Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, tésztákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja. Salátaönteteket is készíthet vele. Mint minden hidegen sajtolt olaj, ez is elveszítheti az egészségmegőrző tulajdonságait, ha a hőmérsékletét növeljük, tehát sütéshez-főzéshez ne használjuk.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél