• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flaviol szőlőmag olaj 10ml

Nyomtatás
Csz:181-Összetétel: vörösszőlőmag olaj.
Felhasználási javaslat: napi 10-20 csepp közvetlen fogyasztásra, vagy sütéshez, főzéshez, saláták, készítéséhez, használt olajok minőségének javítására. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Flaviol szőlőmag olaj Flaviol szőlőmag olaj
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 090 Ft
Ár / kg
Leírás

A szõlõmag egyike azon antioxidánsoknak, melyek képesek átjutni a véragy gáton is, így megóvják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. Mérsékli a koleszterinszintet és csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának esélyét. Segít az ízületi problémák esetén is hasznos. 
Összetétel: vörösszõlõmag olaj 
Felhasználási javaslat: napi 10-20 csepp közvetlen fogyasztásra, vagy sütéshez, fõzéshez, saláták, készítéséhez, használt olajok minõségének javítására. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl
Gátolja az öregedési folyamatait. 
A szõlõmag egyike azon antioxidánsoknak, melyek képesek átjutni a véragy gáton is, így megóvják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. Mérsékli a koleszterinszintet és csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának esélyét. Segít az ízületek egészségének megtartásában. Rendszeres fogyasztása segít megõrizni pl. a számítógép elõtt dolgozók szemének egészségét. Jelentõsen csökkenti a gyulladásokat és óvja az emésztõrendszert is.
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél