• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Fat Intenzyme 250db

Nyomtatás
Csz:Csz:599-Fat kapszula az enzimtartalma miatt biztosítja a folyamatos zsírégetést és az összetevői segítségével gátolja az újabb lerakódásokat, gyorsítja az anyagcserét. A testünkben lezajló helyes emésztésért az enzimek felelősek. A NettoFat a természete
Összetevők: kukoricabajusz, Cellulase enzim, Lipase enzim, Invertaze enzim, zselatin, Coleus Forskohlii, színézek (titán-dioxid), Piper Nigrum, Piper Longum, Chrome Mate.

Energia: 9,4 kJ/2,15 kcal
Fehérje: 0,2 mg
Zsír: 0,01 mg
Szénhidrát: 0,8 mg
Fat Intenzyme  Fat Intenzyme
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár18 000 Ft
Ár / kg
Leírás
 A Lipáz segítségével a táplálékkal felvett zsírok a tápcsatornába kerülve enzimatikus lebontás következtében zsírsavakra és glicerinre válnak szét. A felszabaduló zsírsavak a váz- és szívizom számára szolgálnak energiaforrásként. 
A Celluláz valójában egy gyűjtőfogalom, minden olyan enzimet ide sorolunk amely valamilyen módon a cellulóz bontásában részt vesz. 
 
 
Ajánlott napi adag: 2x1 kapszula. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl
 
 
A feladatuk a cellulóz egyszerű cukrokra bontása, melyek nem raktározódnak a szervezetben, hanem azonnal hasznosulnak az anyagcsere során. 
 
Az Invertáz nevű enzim a szaharózt (kristálycukrot) - többek között az emberi emésztőszervekben - alkotóelemeire: glükózra (szőlőcukor) és fruktózra (gyümölcscukor) bontja. Az enzim gondoskodik a cukor különböző mértékben erős invertálásáról, és így gátolja a nemkívánatos cukorkristályok képződését. 
 
 
A Coleus forskohlii aktív hatóanyaga a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin-termelés megakadályozását, az izmok ellazítását, tiroidfunkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását. 
 
 
A Feketebors (Piper nigrum) egy trópusokon õshonos cserje egészben, frissen durvára törve, vagy õrölve használják. Többszörös gyógyhatása távol-keleten közismert: fokozza a zsír-anyagcserét, vizelethajtó, szélhajtó, élénkítõ hatású. Továbbá kiváló fűszer. 
A Hosszú-bors (Piper longum) Az õsi ayurvéda komplex méregtelenítõ terápiájának kezdõ lépése - fõleg a túltáplált betegek esetében - néhány napos böjt vagy kalóriaszegény diéta, majd az emésztés tüzének felébresztése. Ez a növény hatékonyan hozzájárul ahhoz, hogy a sejtekben lévő méreganyag az emésztőtraktusba távozzon és ürüljön. 
 
 
A  a népi gyógyászat folyamatosan használt alkotóeleme. Vesekõ és húgyhólyaghomok esetén nagy mennyiségben vizelethajtóként fogyasztják és fogyasztották régen is. Ugyancsak diuretikus hatása miatt számos cukorbaj elleni és testsúly csökkentő teakeverék alkotóeleme.
..........

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél