• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Zöld kávé kapszula 250 db

Nyomtatás
C.1925.klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.
Éhségérzet csökkentőA zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 200 Ft
Ár / kg
Leírás
 Pörkölés nélkül – Zöld kávé őrlemény. 
A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő, az előbbi ugyanis lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. 
 
Klorogénsav 
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzetcsökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. 
a klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását 
A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki. 
Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást 
Lenyűgözően meggyőző adatok 
Japán kutatók egy csoportja 43%-os vércukorszint esést regisztrált, miután zöldkávébab-kivonatot adtak be egereknek egy kiadós evés után. 
Egy klinikai kísérletben 2011-ben a kutatók 50% klorogénsavat tartalmazó standardizált zöldkávébab-kivonat különböző dózisait adták be 56 személynek. Azután 100 gr glukózt adtak nekik egy glukóz-terheléses vizsgálatban. A kísérletben a vércukorszintek annál nagyobb mértékben estek vissza, minél nagyobb mennyiségű zöldkávébab-kivonat adagot kaptak a kísérleti alanyok, 100 mg tól egészen 400 mg-ig. A 400 mg-os adagnál 32 %-os csökkenés következett be a vércukorszintben - két órával a glukózbevitel után. 
Ez azt jelenti, hogy ha Önnek az étkezés után veszélyesen magas - 8.9 mmol/l -a vércukorszintje, a zöldkávébab kivonat 6 mmol/l-re csökkenti azt. 
 
Hatóanyagtartalom: 
1 kapszula: 550 mg 
4 kapszula: 2200 mg 
6 kapszula: 3300 mg 
Klorogénsav tartalom 10% 
Javasolt fogyasztás: Naponta 2x2 vagy 2x3 kapszula

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél