• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Forskolin és Green coffee 30db kapszula

Nyomtatás
C:2191.klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.
klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár4 500 Ft
Ár / kg
Leírás
1. Godard MP, Johnson BA, Richmond SR.: Harminc embert (forskolin, n = 15; pacebo, n = 15) vizsgálták egy randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatban 12 héten át. Kimutatták, hogy forskolin (250 mg 10%-os forskolin kivonat naponta kétszer) hatására jelentősen csökkent a forskolint fogyasztó csoport testzsír tömege összehasonlítva a placebo csoporttal, ezzel egyidejűleg növelte a csonttömeget és a szérum 
szérum szabad tesztoszteron szintjét a túlsúlyos és elhízott embereknél. 
 
2. Han LK, Morimoto C, Yo RH, Okuda H.: A Coleus forskohlii elhízás ellenes hatását vizsgálták ovariektomizált (ovx) patkányoknál. A testsúlyt, zsírszövetet, és a sejtek átmérőjét vizsgálták. Coleus forskohlii (50 g/kg) kivonat hatására csökken a testsúlyuk, az élelmiszer-bevitelünk, és a zsír felhalmozódás az ovx patkányoknál. Eredményeik arra utalnak, hogy a Coleus forskohlii hasznos lehet az elhízás kezelésére. 
 
3. Vladimir Badmaev, Muhammed Majeed, Anthony A. Conte, John E. Parker: Hat túlsúlyos, de egyébként egészséges nőt választottak ki a vizsgálathoz. Naponta kétszer, reggel és este étkezések előtt fél órával vették be a 250 mg 10% forskolin kivonatot tartalmazó kapszulákat. A nyolc hetes vizsgálatban a testünk zsírtartalma szignifikánsan csökkent, míg testtömeg a kiindulási állapothoz képest szignifikánsan nőtt. 
 
Egy kettős vak és randomizált kísérletben, amit 23 nő részvételével végeztek, 250 mg 10%-os Coleus Forskohlii kivonatot vagy palcebót adtak kiegészítésként naponta kétszer 12 héten keresztül. Az eredmények azt mutatták, hogy a Coleus Forskohlii kivonat segíthetett enyhíteni súlygyarapodást túlsúlyos nőknél. 
 
Zöld kávéZöld kávé - Green Coffee: 
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. 
Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában. 
 
Klorogénsav: 
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását. 
 
Tanulmányok, kutatások: 
- 10,5% testsúlycsökkenés: 
Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal. 
 
Zsigeri zsírok fogyása: 
- 2006-os kutatás: Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani. 
Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig. 
 
A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális, azaz zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott. 
 
Kisebb diabétesz kockázat: 
- A klorogénsav legyőzi a felesleges cukrot. 
A tekintélyes szaklap,  a The Lancet 2002-ben tette közzé népesség vizsgálatát, amelyet  17000 emberen végzett.  A kutatók azt állapították meg, 50%-kal kisebb diabétesz kockázattal számolhatnak azoknak,  akik naponta 7 csésze kávét isznak meg, azokhoz képest, akik csak kettőt. 
 
Kiszerelések: 
- 30 db kapszula. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél