• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

lavin7Sport Complex-B kapszula 100db

Nyomtatás
Cikkszám:1680-Áványi anyagokat és B-vitaminokat (B-komplexet) tartalmazó kapszula polifenol tartalommal.

Összetevők: Magnézium-karbonát (ebből magnézium: 30%) Kalcium-karbonát (ebből kalcium: 40 %), B8 vitamin (kolin), Zselatin, Mineral Complex Pure Crystal 120TM, B3-vitamin (niacinamid), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány ; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), Vas (II) szulfát, B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin hidroklorid), B1-vitamin (tiamin), B9-vitamin (folsav), B7-vitamin (biotin), B12-vitamin (ciano-kobalamin).
Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplexKiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 050 Ft
Ár / kg
Leírás
 Ahol a lendületes mozgás kezdődik - A kiemelkedő teljesítmény forrása! 
Speciális készítmény sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára. 
A Flavin7Sport COMPLEX-B termék, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára készített vitamin és ásványi anyag komplex, mely a B vitaminok széles skáláját tartalmazza. Fogyasztása csökkentheti a fokozott terhelés okozta fáradékonyságot és javíthatja a terheléses időszak alatti teljesítményt. 
 
ELEKTRONIT KOMPLEX: 
-Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vizében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában. 
-Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektronitok optimális egyensúlyát tartalmazza. 
-Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét. 
 
Thiamin (B1): A thiamin a szénhidrátok energiafelhasználásában játszik szerepet, valamint létfontosságú szerepet tölt be az idegrendszer, az izmok és a szív normális müködésében. 
 
Riboflavin (B2): A szervezetünkben a tápanyag molekulák végoxidációjában játszik szerepet, így felelős a szervezet energiaellátásáért zsírokból, fehérjékből és szénhidrátokból. 
Elengedhetetlen a vas beépítésében. 
 
Niacin (B3): Részt vesz a szénhidrátok és a zsírok lebontásában és felépítésében, ezáltal az energiatermelésben. 
Nélkülözhetetlen az idegrendszer normális müködéséhez. 
 
Pantoténsav (B5): Hozzásegítheti a szervezetet ahhoz, hogy fehérjékböl, zsírokból és szénhidrátokból energiát nyerjen.Segítheti a porcanyagcserét. 
 
Piridoxin (B6): fontos szerepet a vörösvérsejtek képzésében, az emésztésben, a zsír-és a fehérje-felhasználásban kap. Ingerületátvivő anyag az idegrendszerben. 
 
Biotin (B7): Számos olyan enzim alkotórésze, amely szerepet játszik a fehérje-, a szénhidrát-és a zsíranyagcserében. 
 
Kolin (B8): Szükséges minden olyan hormonális szabályozáshoz, mely a zsírlebontást irányítja. A zsírt kicsiny, könnyen kezelhető csomagocskákká alakitja, így könnyebben szállíthatóvá és hasznosíthatóvá teszi. 
 
Folsav (B9): Részt vesz a vörösvértestek képzésében, javítja a vasfelszívódás hatásfokát. Az aminosavak anyagcseréjében az érelmeszesedés megakadályozásában és az idegingerületek továbbításában van szerepe. Zsírbontó zsíranyag. 
 
Cianakabalamin (B12): Szabályozza a vörösvérsejt termelődést és a vasfelhasználást. Részt vesz a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcserében így az izmokban fokozza az energiaellátást. Az idegsejteket védelmezi, és segíti az ingerület átvitelt. 
 
Vas: Oxigén és széndioxid szállításban tölt be kiemelkedő szerepet. Az oxigénnek az egyes sejtekhez történő, és a széndioxidnak az egyes sejtektől való elszállításában segédkezik. 
 
Kálcium: A csontok és a sejtmembrám alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója.
 
Magnézium: A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segíti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és a zsíranyagcserében elengedethetetlen szerepet játszik. 
 
Flavonoidok: Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket,biztosítva azok zavartalan működését. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél