• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin7 Smart kapszula 100db

Nyomtatás
C:1830.Kalciumot, magnéziumot és gyógynövényeket tartalmazó étrend – kiegészítő kapszula.Összetevők: Ca L-Threonate, Mg-citrát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány ; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Zselatin, Rhodiola Rosea gyökér por, Bacopa Monnieri leaves extr. (Bacosides A&B 20%), Panax Ginseng (Ginsenosides 80%), Q10, NADH, B6 – vitamin (piridoxin), Szelén (Nátrium-szelenit).
Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár11 000 Ft
Ár / kg
Leírás
Magnézium L treonát 
 
NADH 
Koenzim Q10 (ubiquinone) 
Rózsagyökér (Rhodiola rosea) 
Ginzeng gyökér (Panax ginzeng) 
B6 vitamin 
 
Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására. 
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a memória javításához, a koncentráció megörzéséhez és javításához, valamint az agy kognitív képességeinek javításához. 
 
Magnézium L-treonát 
A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium-L-treonátot. A magnézium-L-treonát nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton. 
 
A magnézium L-treonát hatására állatkisérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt! -Ezen kívül növekedett a müködő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a TANULÁSHOZ.-Kisérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben. 
 
Állatkisérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszútávú memória 100% -al nőtt. Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz. 
 
NADH 
A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is. 
 
A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. 
 
Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. 
Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonsághoz igényli. 
 
Koenzim Q10 (ubiquinone) 
A Q10 mennyiségének biztosítása szükséges a szervezet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor. 
 
Rózsagyökér (Rhodiola rosea) 
A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. 
 
Ginzeng gyökér ( Panax ginzeng) 
A ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. 
 
B6 vitamin 
A B6 vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 
 
További összetevők: Bacopa monieri, Szelén.
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél