• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula Specialized 100db

Nyomtatás
Cikkszám:2028-A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük.
Cardio Flavin7 Cardio Flavin7
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár8 250 Ft
Ár / kg
Leírás
 
A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. 
 
             QR COD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. 
 
A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok foleg az emészto- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. 
 
A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabad gyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. 
 
 
Főbb összetevők: 
 
Flavonoidok: 
A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
 
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. 
 
A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok foleg az emészto- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. 
 
 
 
Cseresznye és meggyszár: 
Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról? 
 
Erősítik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelozo hatását sem utasíthatjuk el. 
Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a főhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idő s szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól alkalmazható. 
 
Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon. Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól. 
 
 
Galagonya: 
Mit kell tudni a Galagonyáról?
 A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az első helyen kell említeni. Valamelyest erősíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idős és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élõ, túlhajtott szívû embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítőképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája. 
 
Megelőzésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása 
 
 
Kökény: 
Mit kell tudni a Kökényről? 
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. Fanyar termése zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erősítik a szervezetet. A bogyónak jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban. 
 
 
L-Arginin: 
Az L-arginin egy aminosav, a fehérjék egyik építőköve. Ez egy szemi-eszenciális aminosav, és bár a szervezet elsősorban a táplálékból jut hozzá, felléphet L-arginin -hiány. Az 1998-as, Nobel díjjal jutalmazott felfedezés a nitrogén-monoxid (NO) sejtek közötti kommunikációban betöltött szerepéről további érdeklődést váltott ki az L- argininnel kapcsolatban. A szervezeten belül az L-arginin a nitrogén -monoxid előállításának legfőbb forrása, amely ellazítja az ereket és a vérkeringés javítása révén csökkenti a szív terhelését. az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához. 
 
 
 
L-Taurin: 
A taurin az emberi szervezetben is jelentős mennyiségben előforduló kéntartamú, aminosavval rokon vegyület. Hiánya szívműködési zavarokhoz, a központi idegrendszer fejlődési rendellenességeihez, a retina degradációjához és egyéb patológiás tünetekhez vezethet. Elengedhetetlen egyes szövetek (mint a szívizom) normális működéséhez. Az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nőhet a fizikai teljesítőképesség, csökkenhet a vércukorszint. 
 
 
Koenzim Q10: 
A Q10 koenzimnek főszerepe van a sejtek energiatermelésében , csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. kettős vak placebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkenti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. 
 
 
Magnézium: 
Az 50-es években végzett híres Framingham vizsgálat során majd 5000 20 éves emberen végzett megfigyeléseket. A kutatók megfigyelték, hogy minél magasabb a vér magnézium tartalma, annál kevesebb a szív -és érrendszeri megbetegedés. a magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez és megfelelő működésének fenntartásához. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás fenntartásához. 
 
 
Rezveratrol: 
Az Amerikai Connecticut Egyetem kutatómunkatársai kisérleteik során mesterséges szívinfarktusokat idéztek elő állatokban, és úgy találták, hogy a rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező szívizom -károsodásokat. 
 
 
Likopin: 
Segítheti a szív és érrendszer egészséges működésének fenntartását. Hozzájárulhat a szív-és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Hozzájárulhat az artériafal rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárulhat a keringési /szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez. 
 
 
 
Egyéb összetevők: 
B vitaminok: 
A B1 vitamin szükséges a normál szív -és izomműködéshez. 
A B3 vitamin részt vesz a sejt energiatermelő folyamataiban. 
A B6 vitamin részt vesz a vér normál homocisztein szintjének fenntartásában, így hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez. 
A B12 vitamin kedvezően befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez. 
 
 
C vitamin: 
A C vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését. 
 
 
D vitamin: 
Több nagy tanulmány is be bizonyította , hogy az alacsony D- vitaminszintű embereknek kétszer akkora esélye van szívrohamra, a stroke-ra vagy más szívvel kapcsolatos eseményekre, azokhoz hasonlítva akiknek magas a D-vitaminszintje. 
 
 
B-karotin: 
Védi az érrendszerben szállított zsírrészecskéket az oxidálástól és a szív -és érrendszert a károsodástól. Klinikai tanulmányok gyorsan növekvő számban dokumentálják , hogy a béta-karotin a szív és érrendszeri betegségek elleni védőanyag. 
 
Rhodiola rosea-Rózsagyökér-A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. 
 
 
CARDIO FLAVIN7+ SUPER PULSE KAPSZULA (Hatóanyag egy kapszulában): taurin: 75,83 mg, likopin: 2,5 mg, magnézium: 18,75 mg, Rhodiola Rosea gyökér őrlemény (salidroside 5%): 33,3 mg (1,7 mg), Meggy-cseresznyeszár őrlemény: 17,24 mg, Szőlő mag-héj szárítmány: 17,24 mg, Cirok mag-héj szárítmány: 17,24 mg, C-vitamin: 16,7 mg, Coensyme Q10: 0,83 mg, B1-vitamin: 0,18 mg, B3-vitamin: 2,6 mg, B6-vitamin: 0,2 mg B12-vitamin: 2,5 ug, D-vitamin: 8,3 ug ,resveratrol: 1,6 mg 
 
Cardio FLAVIN7 
Tegyen többet a szívéért! 
                                          
 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél