• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Cardio Flavin 7+ kapszula 90 db Specialized

Nyomtatás
Cikkszám:2027-A Cardio Flavin7 kapszula növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények szívműködést és keringést támogató komplexe. A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Cardio Flavin7 Cardio Flavin7
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár6 330 Ft
Ár / kg
Leírás

     QR COD

 

Flavin7® adásával szerzett klinikai tapasztalatok

Összetevők: meggy-cseresznyeszár őrlemény, zselatin, feketecseresznye héj liofilizált őrlemény, szőlő mag-héj liofilizált őrlemény, ribizli mag-héj liofilizált őrlemény, szeder mag-héj liofilizált őrlemény, bodza héj liofilizált őrlemény, szilva héj liofilizált õrlemény, almahéj liofilizált őrlemény, cirok mag-héj őrlemény, kökény liofilizált őrlemény, színezék (titán-dioxid). 
A Cardio Flavin7 kapszula növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények szívműködést és keringést támogató komplexe. 
A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
 
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. 
A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. 
A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. 
A flavonoidok foleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. 
 
(Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel és a korai öregedéssel.) 
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. 
 
 
 
Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról? 
Erősítik a szívmuködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el. 
Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a főhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idõs szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítõ kezeléseként jól alkalmazható. Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon. Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól. 
 
 
 
Mit kell tudni a Galagonyáról? 
A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az elsõ helyen kell említeni. 
Valamelyest erõsíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idõs és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élõ, túlhajtott szívû embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítõképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája. 
Megelozésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása 
 
 
Mit kell tudni a Kökényről? 
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. 
 
Fanyar termése zsírcsökkento, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erosítik a szervezetet. A bogyónak jelentos a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban. 
 
 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
 
Cardio Flavin7+ kapszula 
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben 
4 kapszula
Szőlőmag: 100 mg
Össz polifenol: 26,6 mg 
Ebbõl: flavonoid: 18,6 mg
 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél