• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin7 Premium ital 500ml specialized

Nyomtatás
Cikkszám:2228-Flavin7 Prémium ital hidrogénnel dúsítva!
Flavin7  egészség  Flavin7 a jó közérzetért
Szállítás GLS futárszolgálat 0 Ft
Fogyasztói ár15 000 Ft
Ár / kg
Leírás
Flavin7 Prémium ital hidrogénnel dúsítva! 
 
A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! 
 
 
A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. 
 
MEGÚJULT A FLAVIN7 
 
. Emelt hatóanyag tartalom 40000mg/liter 
. A legkorszerűbb nanotechnológia 
.Gyomorkímélő - Kellemes új íz 
 
 
MIK AZOK A FLAVONOIDOK? 
 
A flavonoidok a szervezet antioxidánskapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.
 
A vörösszőlő segíti az érrendszer optimális működését, javítja a keringést. antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a szabadgyökök romboló hatásától. 
 
 
 
MIT JELENT, HOGY ANTIOXIDÁNS HATÁS, ÉS MIK AZOK A SZABADGYÖKÖK? 
 
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. 
Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat-legrosszabb esetben a DNS-t károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek. 
 
 
 
ORP ÉRTÉK: 
 
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel. 
 
A hidrogénnel dúsított gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP- 400 mV értékkel bír. 
 
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. 
 
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. 
 
 
 
Mióta ismerjük a Flavonoidokat? 
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált. 
 
 
 
Mire jók a Flavonoidok? 
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.
 
A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. 
A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! 
 
A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak. 
 
Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását. 
 
A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV. 
 
 
 
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök? 
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. 
Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek. 
 
- Természetes anyagokból készült, mellékhatása nincs. 
- Folyamatosan is fogyasztható. 
- Segíti az egészség optimális szintjének elérését. 
 
Kisgyermekektől elzárva tartandó. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 
 
A termékek alkalmazása előtt forduljunk szakemberhez! 
A Flavin-termekpatika.com nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt alkalmazna! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! 
 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
                                   
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél