• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin7 H ital 100ml specialized

Nyomtatás
Cikkszám: 2217- Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum triglycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.
Támogatják a védekező rendszer optimális működését.Flavin7 H ital 100ml specialized
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 600 Ft
Ár / kg
Leírás
 
50ml 
Össz polifenol : 1100mg  
Ebből - flavonoid: 850mg   
- rezveratrol: ------2,5mg  
Antioxidans (ORP): -400mV -400mv 
Hibiszkusz: 1,5 mg.  
 
 
Flavin7 H ital! 
 
Emelt hatóanyag tartalom 40000mg/liter - Gyomorkímélő - Kellemes új íz - A legkorszerűbb nanotechnológia 
Összetevők: Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője. 
A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. 
Mik is a Flavonoidok? 
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. 
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. 
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum triglycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. 
 
 
Kiszerelések: 100 ml, 200 ml, 16x100 ml, 16x200 ml, 32x200 ml. 
Kisgyermekektől elzárva tartandó. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 
A termékek alkalmazása előtt forduljunk szakemberhez! 
A Flavin-termekpatika.com nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt alkalmazna! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! 
 
                                            

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél