• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Repotent kapszula 100db

Nyomtatás
C:2006.A készítmény alkalmazása javasolt a stresszes életvitel, a helytelen életmód és a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, a fizikai teljesítmény csökkenése, a hormonháztartás elégtelen működése, az idősödéssel előre haladó és ezekkel összefüggő prosztata működési zavarainak csökkentésére, potencia és merevedési problémák enyhítésére illetve a szexuális fizikai teljesítőképesség növelésére.
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár9 700 Ft
Ár / kg
Leírás

 

A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent. 
Úgy a női, mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként az indulatok erősen és negatívan befolyásolják. Sokan tehát fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet. A potencia szó a nemzési képességet is magába foglalja, amely egészséges egyéneknél ifjú korban legnagyobb, majd fokozatosan csökken, tehát a merevedési zavar valószínűsége egyenes arányban növekszik az életkorral. A probléma a 40-49 évesek harmadát, az 50-59 évesek felét, még a 60 év felettiek 78%-át érinti. 
 
A legtöbb férfi, aki elégtelennek érzi szexuális teljesítményét, mélyen magába zárja a problémát, mintha ez a baj csak őt sújtaná. Pedig a merevedési zavar ma már akár népbetegségnek is mondható. Sokan nem is gondolnák, hogy a köztük élő, dolgozó, az utcán velük szembe sétáló 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35%-ának potenciazavarai vannak. Az esetek kb. felénél figyelhető meg a szervezet belső irányításáért felelős (vegetatív) beidegzési egyensúly felbomlása. A felnőtt férfiak 47%-a küzd különbözó szexuális problémákkal, s mindez a többségük életminőségére is rányomja a bélyegét. Mégis, mindössze 9% kér orvostól, pszichológustól vagy a partnerétől segítséget. Legáltalánosabb probléma a merevedési zavar, amely a magyar férfiak 1O%-át, mintegy négyszázezer embert érint komolyabban. 
 
A merevedési zavar hátterében gyakran egyéb tüneteket eddig nem okozó betegségek is állhatnak. Éppen ezért nemcsak táplálkozásunkra, életmódunkra, szexuális életünkre, egészségi állapotunkra érdemes odafigyelni. Jellemző kísérőbetegségek a cukorbetegség, szívbaj, magas vérnyomás és a magas koleszterinszint. 
 
Kutatási eredmények: 
Central Laboratories, Kobayashi Pharmaceutical Co., Ltd.,4-4-10 Doshomachi, 
Chuo-ku, Osaka, Japán. 
A kettős vak, párhuzamos csoportos vizsgálatot végeztek Japánban enyhe vagy közepesen súlyos merevedési zavarral küzdő páciensek esetén. A vizsgálat célja az L-arginin hatékonysága volt e területen. Nyolc héttel a kiegészítő fogyasztásának megkezdése után jelentős javulás volt megfigyelhető a "merevedés keménysége' és a "nemi közösülésselvaló elégedettség 'terén, valamint enyhe növekedést mutatott a nyál tesztoszteron szintje, mellékhatások nélkül. 
 
Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 
 
Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. 
 
Javasolt fogyasztás: 2x2/Nap 
Forgalmazó: Unicornis Trade Kft. 3300 Eger. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél