• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

FruitCafe eritritollal 130g

Nyomtatás
Cikkszám:2267. A feketekávé egészséges alternatívája.
Egészséges FruitCafeEgészséges kávé
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár990 Ft
Ár / kg
Leírás
 A gyümölcskávé természetes zamata, valódi, összetéveszthetetlen gyümölcsíze a kikapcsolódás új formáját kínálja Önnek. 
 
A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensőségessé teszi a jó társasággal töltött idő minden percét. Egy régi török közmondás szerint: "Az ember lelke nem kávéra, s nem is kávéházra vágyik, az ember barátra vágyik... ...a kávé csupán ürügy." A FruitCafe egy csészényi a gyümölcsöskertek reggeli frissességéből, a nyári délután meghitt pihenéséből. 
 
 
FruitCafe avagy kávé gyümölcsökből. tudastar.net   A feketekávé egészséges alternatívája. 
 
10 ok amiért első pillantásra beleszerethet, és amiért a FruitCafé valóban páratlan az egész világon. 
1. A gyümölcskávé nem tea, de nem is egyszerű kávé. Különleges gyümölcsmag-presszó. 
Hagyományos kávéfőzővel és forró vízzel elkészítve olyan főzetet kapunk, amely a gyümölcsökből más módon eddig nem hasznosított hatóanyagokat is tartalmaz. Az eredmény: egy mélybíbor színű varázslatos ízű, serkentő hatású, frissítő főzet. 
 
2. Napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból. 
A gyümölcsök héjai és magvai a napon szárítva tartósítószer nélkül tökéletesen megőrzik az értékes egészségvédő és a szervezet számára fontos anyagokat. 
Így ezzel a szokással biztosan mindennap fogyaszt friss gyümölcsöt, illetve a napi szükséges vitaminbevitel is biztosítva van. 
A FruitCaféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesító hatása miatt a kozmetikaipar egyik legkeresettebb alapanyaga. 
 
3. Élénkítő hatás a gyümölcsökből koffein nélkül. 
Az utánozhatatlan FruitCafét nyugodtan hívhatjuk "az agy vitaminjának". A benne található szőlőmag kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva többszörös hatékonysággal segíti és fokozza az agyműködést. A leggyorsabb felszívódással (2-4 perc) szállítja a gyümölcsök vitaminjait, antioxidánsait, szervezet különböző részeire. Valódi élénkítő, frissítő és erősítő a szervezetünkre, káros mellékhatások nélkül. A fokozott szellemi igénybevételnek a FruitCafé valóban eleget tesz. 
 
4. Egyénileg beállítható koffein szint. 
Ha semmiképpen nem akar lemondani napi koffein adagjáról, lefőzés előtt vagy szervírozáskor is hozzáadhatja a kívánt mennyiségben. Így a koffein a világon először a legjobb környezetbe kerül. 
 
5. Gyerekek, betegek és sportolók részére. 
A FruitCafé összetételének köszönhetően a szív-, érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban szenvedőknek kifejezetten ajánlható. Mivel koffeint nem tartalmaz, terhes nők és gyermekek számára is ajánlható. A frissítő egészséges élményről így senkinek sem kell lemondania. 
 
6. Nem szükséges édesíteni. ( Mézzel, ha szükséges)
Természetes eriteritolt tartalmaz, amely akár cukorbetegek számára is fogyaszthatóvá teszi anélkül, hogy kellemetlen, keserű ízt kellene elviselniük. 
 
7. Tartósítószer mentes. Csak tiszta forrásból. 
A FruitCafé minden változata teljes egészében természetes alapanyagokból készül. Sem tartósítószert, sem aromaanyagot nem tartalmaz. 
 
8. Bármely napszakban fogyasztható. 
A FruitCafé a keringésre gyakorolt kedvező hatása mellett egyáltalán nem terheli meg a szervezetet, ezért akár lefekvés előtt is elfogyaszthatjuk. Mennyiségi korlát nincs. 
 
9. Magyar termék. 
Új hazai világszabadalom. 
 
10. 7 különféle ízvilág valódi összetevőkkel mesterséges aromaanyagok nélkül. 
A különféle összeállítások a valódi, természetes összetevők ízvilágát adják, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát, mint pl. a teák. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél