• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Fruitcafé CLASSIC 60 főzet

Nyomtatás
Cikkszám:788. Gyümölcskávé - Feketekávé helyett!
"Az ember lelke nem kávéra, s nem is kávéházra vágyik, az ember barátra vágyik-a kávé csupán ürügy." A FruitCafe egy csészényi a gyümölcsöskertek reggeli frissességéből, a nyári délután meghitt pihenéséből.

GyümölcskávéEgészséges gyümölcskávé
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár11 000 Ft
Ár / kg
Leírás
Fruit Cafe CLASSIC 1kg /AZ AGY VITAMINJA/
A TEÁNÁL ERŐSEBB, A KÁVÉNÁL OKOSABB...
Összetevők: liofilizált és szárított vörös szőlőmagjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai. 
A gyümölcskávé természetes zamata, valódi, összetéveszthetetlen gyümölcsíze a kikapcsolódás új formáját kínálja Önnek. A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensőségessé teszi a jó társasággal töltött idő minden percét.
 
A feketekávé egészséges alternatívája. 
7 különféle ízvilág valódi összetevőkkel mesterséges aromaanyagok nélkül.
 
 
A feketekávé egészséges alternatívája. 
10 ok amiért első pillantásra beleszerethet, és amiért a FruitCafé valóban páratlan az egész világon. 
 
1. A gyümölcskávé nem tea, de nem is egyszerű kávé. Különleges gyümölcsmag-presszó. 
Hagyományos kávéfőzővel és forró vízzel elkészítve olyan főzetet kapunk, amely a gyümölcsökből más módon eddig nem hasznosított hatóanyagokat is tartalmaz. Az eredmény: egy mélybíbor színű varázslatos ízű, serkentő hatású, frissítő főzet. 
 
2. Napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból. 
A gyümölcsök héjai és magvai a napon szárítva tartósítószer nélkül tökéletesen megőrzik az értékes egészségvédő és a szervezet számára fontos anyagokat. 
 
Így ezzel a szokással biztosan mindennap fogyaszt friss gyümölcsöt, illetve a napi szükséges vitaminbevitel is biztosítva van. 
A FruitCaféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesító hatása miatt a kozmetikaipar egyik legkeresettebb alapanyaga. 
 
3. Élénkítő hatás a gyümölcsökből koffein nélkül. 
Az utánozhatatlan FruitCafét nyugodtan hívhatjuk "az agy vitaminjának". A benne található szőlőmag kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva többszörös hatékonysággal segíti és fokozza az agyműködést. A leggyorsabb felszívódással (2-4 perc) szállítja a gyümölcsök vitaminjait, antioxidánsait, szervezet különböző részeire. Valódi élénkítő, frissítő és erősítő a szervezetünkre, káros mellékhatások nélkül. A fokozott szellemi igénybevételnek a FruitCafé valóban eleget tesz. 
 
4. Egyénileg beállítható koffein szint. 
Ha semmiképpen nem akar lemondani napi koffein adagjáról, lefőzés előtt vagy szervírozáskor is hozzáadhatja a kívánt mennyiségben. Így a koffein a világon először a legjobb környezetbe kerül. 
 
5.Gyerekek, betegek és sportolók részére. 
A FruitCafé összetételének köszönhetően a szív-, érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban szenvedőknek kifejezetten ajánlható. Mivel koffeint nem tartalmaz, terhes nők és gyermekek számára is ajánlható. A frissítő egészséges élményről így senkinek sem kell lemondania. 
 
6.Nem szükséges édesíteni. 
Természetes fruktózt tartalmaz, amely akár cukorbetegek számára is fogyaszthatóvá teszi anélkül, hogy kellemetlen, keserű ízt kellene elviselniük. 
 
7.Tartósítószer mentes. Csak tiszta forrásból. 
A FruitCafé minden változata teljes egészében természetes alapanyagokból készül. Sem tartósítószert, sem aromaanyagot nem tartalmaz. 
 
8. Bármely napszakban fogyasztható. 
A FruitCafé a keringésre gyakorolt kedvező hatása mellett egyáltalán nem terheli meg a szervezetet, ezért akár lefekvés előtt is elfogyaszthatjuk. Mennyiségi korlát nincs. 
 
9. Magyar termék. 
Új hazai világszabadalom. 
 
10. 7 különféle ízvilág valódi összetevőkkel mesterséges aromaanyagok nélkül. 
 
A különféle összeállítások a valódi, természetes összetevők ízvilágát adják, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát, mint pl. a teák. Újabb ízek a közeljövőben várhatóak. 
TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ! 
Elkészítési javaslat: 
FIGYELEM: 
Elöször mindig a magot(2) 
 
Majd az örleményt (1) 
 
töltsük a kávéfőzőbe! 
 
 
Adagolás: 
Az adagolókanálon jelzett beosztás szerint: 
(2)dobozból: 30ml (2kanál) 
(1)dobozból:15ml (1kanál) 
 
 
Energiatartalom: 
Lefõzött adagonként 58,8 kJ (14,4 kCal)
Össz polifenol/flavonoid: 100-200 mg/adag 
Szénhidrát: 2,9g 
Zsir: 0,2g 
Fehérje: 0g 
Gyümölcs kávé neve onnan van, hogy kávéfőzőn lefőzött liofilizált és szárított vörös szőlőmagjai és héjai. Flavonoidok. 
A különféle összeállítások a valódi, természetes összetevők ízvilágát adják, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát, mint pl. a teák. 
FruitCafe avagy kávé gyümölcsökből. 
                                                                tudastar.net <Tájékoztató videók
                                                               

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél