• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

E-lit vitamin - Vas+C-vitamin 60db kapsz

Nyomtatás
C.sz:2336.Speciális gyógyászatra szánt tápszer!
E-lit vitamin Vas + C
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 900 Ft
Ár / kg
Leírás

VAS+C VITAMIN
A készítmény fogyasztása javasolt vashiányos vérszegénység kialakulása esetén, mivel a vörös vérsejtekben központi helyet elfoglaló oxigénszállító vas beépülését fokozottan elősegíti a C-vitamin állandó jelenléte a szervezetben.

 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

E-LIT VITAMIN. Az E-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb).

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el.

 

Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.

Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

 

Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.


Forgalmazó: Unicornis-Trade Kft. 3300 Eger.

 

E-lit vitamin Vas+C-vitamin: (Hatóanyagok 1 kapszulában:

vas: 7 mg,

C-vitamin: 100 mg,

klorid: 35,6 mg,

folsav: 100 ug,

össz polifenol: 4,9 mg,

ebből flavonoid: 3,4, resveratrol: 0,002 mg)

http://medpublics.com/search/c-vitamin <

                 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél