• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

E-lit vitamin - Ca+Ester C 60db

Nyomtatás
C.Sz:2338.Speciális gyógyászatra szánt tápszer!
E-lit vitamin - Ca+Ester C 60dbE-lit vitamin - Ca+Ester C 60db
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 100 Ft
Ár / kg
Leírás

A Készítmény fogyasztása javasolt abban az esetben amikor a C-vitamin fogyasztás révén gyomorirritáció lép fel és az ebből fakadó C-vitamin bevitel elmaradása miatt vitaminhiány alakul ki.

A kalcium kapcsolódású aszkorbinsav kíméli a gyomrot és biztosítja a legyengült szervezet felépülését. Így a kalcium és a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és a csontok, porcok szerkezetének javításához.

 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

 

E-LIT VITAMIN. Az e-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb).

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el.

 

Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

 

Az e-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

            

Forgalmazó: Unicornis -Trade Kft. 3300 Eger.

..............

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél