• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Complex Venomin kapszula és krém

Nyomtatás
Cikkszám: Crystal Complex Venomin kapszula és krém
Növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért! Növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért!
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár8 900 Ft
Ár / kg
Leírás
VISSZÉR ELLEN AZ EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP LÁBAKÉRT! 
Növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért! 
 
 
RUTIN: 
Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát is. 
 
 
HESPERIDIN: Ez a flavanon glikozid, elsősorbancitrusfélékben héjában és rostjaiban található meg. A rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását és gyulladáscsökkentő, anti-allergén, lipidcsökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén is alkalmazandó hatóanyag. 
 
 
DIOZMIN: 
Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vénás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát. Kísérletes modellekben jótékonyan befolyásolta a leukociták és az endothelsejtek közti kapcsolatot.
 
 
A visszérbetegség előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is. 
A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korai stádiumban kezdődik a kezelés. 
 
A visszérproblémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik, és fáslik) gyógyszeres/ étrend kiegészítős lokális kezelés, illetve a sebészi beavatkozás. 
A jól megválasztott, komplex terápia által, egyrészt csökkenhetők a fájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek, és megakadályozható a betegség súlyosbodása. 
Léteznek olyan flavonoidok, melyek közös jellemzőik a vénás tónus fokozása, a mikroelemek védelme. 
Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyököket, vagy gátolják a vénák gyulladását, esetleg védik a vénafalat. 
 
A venoaktív flavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb vénákig, illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak. 
Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszérbetegség súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények 
-lábdagadás 
-bőrszövődmények kialakulásának esélye. 
Unicornis-Trade Kft 
FIGYELEM! 
Az oldalon található információk nem helyettesítik szakember véleményét! 
Betegség, egészségügyi probléma esetén forduljon kezelőorvosához, szakorvosához! 
A diagnózisok felállítása az orvosok feladata! 
 
A termékek alkalmazása előtt forduljunk szakemberhez! 
A flavin-termekpatika.com nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt alkalmazna! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél