• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Complex Immuno kapszula 100 db

Nyomtatás
Cikkszám:836-Ellenálló képesség, gyógyszerek helyett. A természetes védelem biztonsága a betegségekkel szemben! A fertőzéseket előidéző kórokozókkal az immunrendszerünk áll szemben.C,vitamin-PVG-Kasvirág-fokhagyma.
immunerősítőImmunerősítés
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár4 260 Ft
Ár / kg
Leírás
Védelmünk erősítésére számos hatóanyagot alkalmazhatunk, melyek nélkül az immunrendszer kevésbé működőképes. 
Egészséges és erős immunrendszerrel viszont könnyedén küzdjük le a fertőzéseket, betegségeket. 
 
C-vitamin: 
A C-vitamin bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését betegségek és megnövekedett stressz esetén egyaránt. 
A kalcium-aszkorbát 114 mg kalciumot tartalmaz 1000 mg aszkorbinsav mellett. A kutatások alapján a kalcium ebben a formában remekül felszívódik. 
 
Pecsétviaszgomba: 
A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van. 
Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatására, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot. 
 
Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. 
A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17-féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából.
 
Fokhagyma: 
A fokhagyma antimikrobiális hatását már a középkorban is kihasználtál a francia papok, akik e növényt alkalmazva védekeztet a pestisjárvány terjedése ellen. 
Ma már ismeretes, hogy a fokhagyma antibiotikumként működik például olyan mikroorganizmusokkal szemben, mint például a Staphylococcus, az Escherichia, a Proteus és a Pseudomonas. 
Tudjuk, hogy a foghagymának parazitaellenes hatása is van, sőt a herpeszvírussal és a Candida albicans nevű gombával szemben is hatékony. 
 
Echninacea purpurea / Angustifolia / Kasvirág: 
A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzés-gátló: véd a baktériumuk, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen. 
Az immunrendszert általánosan serkenti. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. 
 
A kasvirág segíthet megelőzni a két leggyakoribb vírusos fertőzést: a náthát és az influenzát. A legteljesebben akkor fejti ki hatását, ha már a betegség első tüneteinél alkalmazzák. 
 
A vizsgálatok megerősítették, hogy a kasvirág akkor is hasznos, ha már a beteg szenved a náthával vagy influenzával járó fájdalmaktól vagy az orrdugulástól, láztól. 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél