• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Complex Hepatop kapszula 100db

Nyomtatás
Cikkszám:2276-A HEPATOP készítmény a következőknek ajánlható:
-alkohol fogyasztók
-drogfogyasztók
-főiskolások/egyetemisták
-veszélyes anyagokkal dolgozók
-Hepatatis A/B/C-s betegeknek
-Dohányosoknak
-növényvédő szerekkel dolgozók (mezőgazdaságban)
-Sok PARACETAMOL tartalmú fájdalom csillapítót fogyasztók :(fejfájás, fogfájás, izomfájdalom, reumás fájdalmak, idegfájdalom ill. -gyulladás okozta fájdalom, menstruációs fájdalom, meghűlés-láz okozta fájdalom)
A szem, a szív, az ivarmirigyek, az ízületek és a vesék helyes működése mind a jó májfunkció függvénye. A máj hormonokat és ezernél több enzimrendszert állít elő, melyek gyakorlatilag a szervezet minden tevékenységéért felelősek.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár6 700 Ft
Ár / kg
Leírás

A máj egy többfunkciós szerv, rendkívül sokféle feladattal. Például a zsíremésztés során a koleszterint epesavvá alakítja, tehát szabályozza koleszterinszintünket. De ezzel együtt a zsírban oldódó vitaminok felvétele csak akkor lehetséges, ha a máj megfelelően működik. 

A máj azonban nemcsak epesavat szolgáltat a zsíremésztéshez, hanem végül arról is dönt, hogy a zsír energiává alakuljon, vagy zsírpárnák formájában tárolódjon. (A grapefruitmag-kivonat egyébként gondoskodik róla, hogy a máj a zsírt ne tárolja el, hanem – a szénhidrátok helyett – égesse el.) A máj tehát azt is képes irányítani, hogy hízunk vagy fogyunk. 
 
A máj hormonokat és ezernél több enzimrendszert állít elő, melyek gyakorlatilag a szervezet minden tevékenységéért felelősek. A szem, a szív, az ivarmirigyek, az ízületek és a vesék helyes működése mind a jó májfunkció függvénye. 
 
Ha a több mint ezerből csak egyetlen enzimrendszer felépítésében akadályozva van a máj, az egész szervezet működése zavart, és az ember komoly metabolikus stresszben szenved. 
De ez még nem minden. A máj az első címzettje mindannak, amit megeszünk és megiszunk. Minden étel és ital a vékonybél nyálkahártyáján keresztül a portális vénába és – a vérárammal közvetlenül – a májba kerül. Ide azonban mérgek is kerülnek, amelyeket a bőrön vagy a légzőrendszeren keresztül vettünk fel. 
 
A máj szakadatlan feladata ezért a vérből minden méreganyagot kiszűrni és ártalmatlanná tenni. Csak ezután lehet a semlegesített mérgeket a veséken vagy a bélrendszeren keresztül kiválasztani. Amíg a máj teljesítőképes, aktívnak és egészségesnek érezzük magunkat. 
 
Ha azonban a máj a stressz vagy a túl erős terhelés miatt túlterhelődik a szervezetbe beáramló mérgekkel, akkor ez rögtön kihat az egész szervezetre. A máj csökkent erővel dolgozik, és a beáramló mérgeknek csak egy részét képes semlegesíteni. A vér ennek következtében toxinokkal szennyezett, nem tud elegendő oxigént szállítani és minden anyagcsere-mellékterméket elszállítani. A méreg- és salakanyagok a kötőszövetekben rakódnak le. Az elsalakosodott kötőszövet akadályozza minden egyes sejt optimális ellátását. Ezzel mindenféle betegség előfeltétele adott. Ne hagyjuk, hogy idáig fajuljon!!!  

A túlterhelt máj leggyakoribb tünetei: 
emésztési problémák (teltségérzet, puffadás stb. – különösen zsíros ételek után), 
magas vérzsírértékek (koleszterin) 
fáradtság 
rejtélyes hátfájás 
rejtélyes viszketés 
tisztátalan bőr 
fejfájás 
 
A máj azonban egy nagyon hálás szerv. Regenerációs képessége példátlan. 
 
Igen, a máj olyan erős, hogy a transzplantációs műtétekhez csak a donormáj egy darabjára van szükség. Ez azt jelenti, hogy mind az átültetett, mind a donorban maradt májdarab újra egy teljes és működőképes májjá növekszik. 
Használjuk ki májunk regenerációs képességét, és ajándékozzunk fáradt méregtelenítő szervünknek egy májtisztítást. A sikert azonnal érezni fogjuk. Jobban leszünk, emésztésünk harmonizálódik, és a mindennapokban több energiával és nagyobb koncentrációs és teljesítőképességgel birkózunk meg. 
beteg-máj-beteg-ember/ 
 
"Több paracetamol tartalmú gyógyszer együttes szedése esetén máj- és vesetubulus sejt-necrosis alakulhat ki, akut túladagolás esetén pedig akár halálos máj károsodás. Mivel több, teljesen különböző nevű készítményben is megtalálható, minden évben nő a halálos balesetek száma." WIKIPEDIA 
 
Részletek: amit a-paracetamol-szedeserol-tudni-kell 
beteg-máj-beteg-ember/ 
A Crystal Complex Hepatop 1 kapszula tartalma: 
> Kolin: 98mg 
> Sylimarin: 45.6mg 
> Rezveratrol: 48.46mg 
> Phyllanthus amarus: 274.55mg
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél