• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Corall Kalcium 100db

Nyomtatás
C:384.Összetevők: SMP (Sango Mineral Powder (ebből Ca = 20 %, ebből Mg = 10 %),
Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin.
A Corall Kalcium, kalciummal látja el a szervezetetA Corall Kalcium, kalciummal látja el a szervezetet
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár7 530 Ft
Ár / kg
Leírás
A Sango korallból származó kalcium kémiai elemzése azt mutatta, hogy az majdnem azonos az emberi csontban található kalciummal. A legtöbb ember meglepődik, ha megtudja, hogy a korall az ionokat egy bizonyos algával való szimbiózisa révén veszi fel. Ez a mikroalga a korall vázában él, így lehetséges, hogy a korall az alga révén felvegye a szükséges tápanyagokat. Ez teszi a korallt a természetes ásványi anyagok forrásává. 
A Corall Kalcium, kalciummal látja el a szervezetet, hozzájárul a csonttömeg megtartásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, a szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához. 
1. A szervezet számára szükséges kalcium bevitel 
A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az idegingerület átvitelhez, az izom-összehúzódáshoz és a véralvadáshoz. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás vagy csontlágyulás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokba kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik. 
 
 
 
A csontok állománya ritkábbá, "könnyebbé" válik és ennek következtében szerkezetük meggyengül, hajlamosabbak a törésre. A nőknek általában nagyobb mennyiségû kalcium felvételére van szükségük, mint a férfiaknak. 
A változás kora után a nőknek csökken az ösztrogén szintjük, és ezzel csökken a kalcium szintjük is. 
2. A normál pH fenntartása 
Megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH-ját, ez lúgos környezetet teremt. A lúgos környezet az egyik legfõbb megakadályozója a szövetsérüléseknek, az öregedésnek és a szervi megbetegedésnek. 
 
Corall calcium majdnem egyezik az emberi csontéval. 
A Corall Kalcium, kalciummal látja el a szervezetet, hozzájárul a csonttömeg megtartásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, a szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához. 
 
Corall Calcium 
Hatóanyag napi adagban (4 kapszula) 
Kalcium: 320 mg RDA 40 % 
Magnézium: 160mg RDA 42,6% 
Összes polifenol: 13,3 mg 
Ebből: flavonoid: 9,3 mg 
Ebből: resveratrol: 0,0066 mg 
Ajánlott napi bevitel: 2x2 kapszula 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
Étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
Felhasználási javaslat: 4 kapszula/nap 
Forgalmazó: Unicornis Trade Kft Eger
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél