• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Silver Natur Power Rustic 200ml

Nyomtatás
Cikkszám:649. Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, Ascorbinsav, Armoracia rustica, SMP (Sango Mineral Powder) (ebből CaCO3 = 56 %) (ebből MgCO3 = 40 %), Enocianin (E163)
tbc-re, májbántalom, alkalmazták vizelethajtóként, fertőtlenítőként, vértisztítóként.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 650 Ft
Ár / kg
Leírás
A legtermészetesebb antibiotikum. Nemesfém a gyógyításban. Hozzáadott tormával, ami erősíti az immunrendszert és véd a megfázástól. 
Alkalmazható: Mindenféle fertőzés- megfázás- influenza- tüdőgyulladás- lázcsillapítás- gyulladáscsökkentés- stb 
Adagolás: napi 20-50ml 
tudástár-tájékoztató videók, hatóanyagok. 
tudományos kutatások
A torma erősíti az immunrendszert és véd a megfázástól. A torma antibakteriális és vírusölő hatásánál fogva segít megelőzni a téli betegségeket. A népi gyógyászatban rendszeres fogyasztását jó hatásúnak vélték többek között tbc-re, májbántalmakra; alkalmazták vizelethajtóként, fertőtlenítőként, vértisztítóként. 
 
Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg. 
 
Hogyan hat? A mikroorganizmus fehérjeburkának szerkezetét roncsolja, azon áthatolva gátolja a tiolenzim működését, amely a kórokozó oxidatív anyagcseréjében vesz részt. Az O-acetilszerin-/tiol/-liáz enzim kén felhasználásával működik, azonban az ezüst könnyen képez vegyületet a kénnel. Így az ezüst megbénítja a folyamatot, gyakorlatilag a kórokozó megfullad. 
Emellett az ezüst kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. -A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért nagy arányban(90-100 %-ban) fel tud szívódni és ez a sejtközi állományba, nem a sejtekbe történik.-Az ezüst kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid legkésőbb a vékonybélben felszívódik. Nem lép kölcsönhatásba a gyógyszerekkel, nem irritálja a gyomrot, és nem csípi a szemet. 
 
Összetételi jellemzők: PPM kontroll alapján 20-25 ppm. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél