• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Silver Natur Power 84M 200ml

Nyomtatás
Cikkszám:646. A legtermészetesebb antibiotikum. Nemesfém a gyógyításban. Hozzáadott Trace Minerals 84M ásványi anyagokkal.
Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el.Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 650 Ft
Ár / kg
Leírás
A legtermészetesebb antibiotikum. Nemesfém a gyógyításban. Hozzáadott Trace Minerals 84M ásványi anyagokkal. 
 
 
Adagolás: napi 20-50ml 
Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat+84 fajta ásvány és nyomelem. 
 
 
Hatóanyagok 20 ml-ben: polifenol: 42,5 mg, citrus bioflavonoidok: 19 mg). Az ezüst oldat belsőleg való alkalmazás csak kúraszerűen javasolt! 
A jó minőségű ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Az ezüst kolloidot együttes napi használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. 
Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el. 
 
 
Hogyan hat?
A mikroorganizmus fehérjeburkának szerkezetét roncsolja, azon áthatolva gátolja a tiolenzim működését, amely a kórokozó oxidatív anyagcseréjében vesz részt. Az O-acetilszerin-/tiol/-liáz enzim kén felhasználásával működik, azonban az ezüst könnyen képez vegyületet a kénnel. Így az ezüst megbénítja a folyamatot, gyakorlatilag a kórokozó megfullad. 
Emellett az ezüst kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. -A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért nagy arányban(90-100 %-ban) fel tud szívódni és ez a sejtközi állományba, nem a sejtekbe történik.-Az ezüst kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid legkésőbb a vékonybélben felszívódik. Nem lép kölcsönhatásba a gyógyszerekkel, nem irritálja a gyomrot, és nem csípi a szemet. 
 
Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat. 
 
Összetételi jellemzők: PPM kontroll alapján 20-25 ppm. 
Mi az ezüstkolloid oldat és milyen pozitív tulajdonságai vannak: 
Az ezüstkolloid oldat használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést. 
 
Hippokratész: 
„A halál a belekben lakozik!" 
„Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed!" 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
tudástár-tájékoztató videók

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél