• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Silver Natur Power 500ml pr.

Nyomtatás
Cikkszám:2289.Crystal Silver Natur Power 500ml pr.
A legtermészetesebb antibiotikum.A legtermészetesebb antibiotikum.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár4 800 Ft
Ár / kg
Leírás
Mi az ezüstkolloid?
Elektro-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, melynek során szubmikroszkópikus ezüstrészecskék oldódnak vízben 99,9999%-os tisztaságú ezüstből. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése. Az apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe. Az ezüst kolloid több mint 650 féle kórokozót képes hatástalanítani. Környezetfertőtlenítő, betegségmegelőző hatású, és a gyógyulás elősegítésére is használható. Hozzájárul a bőr finom szöveteinek regenerálódásához, sterilen tartja azokat, továbbá meggyorsítja a csontok újraképződését(az átlagoshoz képest kétszer gyorsabb csontgyógyulást eredményez.) Atomszerkezetéből adódóan helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, erősíti működését, fokozza a méregtelenítést. Tulajdonképpen egy " második immunrendszert" képes kialakítani a szervezetünkben.
 
A legtermészetesebb antibiotikum. Nemesfém a gyógyításban. 
 
Adagolás: napi 20-50ml 
Hatóanyagok 20 ml-ben: polifenol: 42,5 mg, citrus bioflavonoidok: 19 mg) 
 
Mi az ezüstkolloid oldat és milyen pozitív tulajdonságai vannak 
Az ezüstkolloid oldat használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést. 
Hippokratész: 
„A halál a belekben lakozik!" 
„Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed!" 
Hogyan hat? A mikroorganizmus fehérjeburkának szerkezetét roncsolja, azon áthatolva gátolja a tiolenzim működését, amely a kórokozó oxidatív anyagcseréjében vesz részt. Az O-acetilszerin-/tiol/-liáz enzim kén felhasználásával működik, azonban az ezüst könnyen képez vegyületet a kénnel. Így az ezüst megbénítja a folyamatot, gyakorlatilag a kórokozó megfullad. Emellett az ezüst kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. -A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért nagy arányban(90-100 %-ban) fel tud szívódni és ez a sejtközi állományba, nem a sejtekbe történik.-Az ezüst kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből. 
 
Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid legkésőbb a vékonybélben felszívódik. Nem lép kölcsönhatásba a gyógyszerekkel, nem irritálja a gyomrot, és nem csípi a szemet. 
 
Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat. 
 
Összetételi jellemzők: 
PPM kontroll alapján 20-25 ppm. 
 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél