• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Crystal Silver Natur Power 200ml

Nyomtatás
Cikkszám: 655. A legtermészetesebb antibiotikum. Nemesfém a gyógyításban. Hatóanyagok 20 ml-ben: polifenol: 42,5 mg, citrus bioflavonoidok: 19 mg)
Az ezüst kolloid több mint 650 féle kórokozót képes hatástalanítani.Az ezüst kolloid több mint 650 féle kórokozót képes hatástalanítani.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár1 490 Ft
Ár / kg
Leírás

Mi az ezüstkolloid?

Elektro-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, melynek során szubmikroszkópikus ezüstrészecskék oldódnak vízben 99,9999%-os tisztaságú ezüstből. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése. Az apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe. Az ezüst kolloid több mint 650 féle kórokozót képes hatástalanítani. Környezetfertőtlenítő, betegségmegelőző hatású, és a gyógyulás elősegítésére is használható. Hozzájárul a bőr finom szöveteinek regenerálódásához, sterilen tartja azokat, továbbá meggyorsítja a csontok újraképződését(az átlagoshoz képest kétszer gyorsabb csontgyógyulást eredményez.) Atomszerkezetéből adódóan helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, erősíti működését, fokozza a méregtelenítést. Tulajdonképpen egy " második immunrendszert" képes kialakítani a szervezetünkben.
 
 
 
Mi az ezüstkolloid oldat és milyen pozitív tulajdonságai vannak?
Az ezüstkolloid oldat használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést. 
Hippokratész: „A halál a belekben lakozik!" 
„Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed!" 
 
 
 
Hogyan hat? A mikroorganizmus fehérjeburkának szerkezetét roncsolja, azon áthatolva gátolja a tiolenzim működését, amely a kórokozó oxidatív anyagcseréjében vesz részt. Az O-acetilszerin-/tiol/-liáz enzim kén felhasználásával működik, azonban az ezüst könnyen képez vegyületet a kénnel. Így az ezüst megbénítja a folyamatot, gyakorlatilag a kórokozó megfullad. Emellett az ezüst kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. -A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért nagy arányban(90-100 %-ban) fel tud szívódni és ez a sejtközi állományba, nem a sejtekbe történik.-Az ezüst kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből. 
 
Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid legkésőbb a vékonybélben felszívódik. Nem lép kölcsönhatásba a gyógyszerekkel, nem irritálja a gyomrot, és nem csípi a szemet. 
Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat. 
Adagolás: napi 20-50ml
 
Összetételi jellemzők: 
PPM kontroll alapján 20-25 ppm. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 

Ezüst kolloid előadás, az ezüstkolloid felhasználási területei, az ezüst kolloid szerepe az emberi szervezetben, az ezüstkolloid hatásai.

Jó hatással van Oxigén függő 600 féle baktériumok, vírusok ellen hatékony  http://www.tudastar.net    http://medpublics.com/hu 

 

...........

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél